Vakáció-sziget

2024. június 24. – augusztus 23. között minden hétköznap (8:00–16:00)

a Vakáció-sziget 6-tól 12 éves korig várja a táborozni vágyó gyermekeket

a Margitszigeten, a XIII. kerületi Önkormányzat Petőfi Sándor Napközis Táborban.

 

Gyermekében egy kis művész lakozik? Szeret kézműveskedni és alkotni? Netán tele van energiával és egy igazi örökmozgó? Ne is keressen tovább, a Vakáció-sziget táborban mindent megtalál!

A táborba jelentkező gyerekek kétféle tematikus programcsoport közül választhatnak:

ÖRÖKMOZGÓ, ahol a mozgásé, az aktív kikapcsolódásé és a játéké a főszerep.

KREATÍV, ahol kézműves foglalkozásokkal, társasjátékokkal, drámapedagógiai játékokkal és egyéb ötletes foglalkozásokkal találkozhatnak a gyerekek.

Mindkét tematika résztvevőit változatos foglalkozások, programok, játszóházi hangulat, laser force, medencézés és a Margitsziget felfedezése várja. (Részletes program feltöltés alatt…)

A táborozóknak idén is lesz lehetőségük – igény szerint – a margitszigeti árakhoz képest kedvezményesen jégkrémet vásárolni, hisz heti egy alkalommal ebéd után „házhoz jön” majd a fagyis (A napok pontosítása még folyamatban…)

 

 

Jelentkezés

A táborba 2024. április 1-től lehet jelentkezni, a tábor ideje alatt pedig legkésőbb a választott hetet megelőző hétfőig lehet! 

Interneten: 2024. április 1-től, ezen az oldalon

 

JELENTKEZÉS

 

 

 

A részvételhez szükséges:

Az online jelentkezési lap kitöltése

A részvételi díj határidőre történő befizetése

Egészségügyi és elengedő nyilatkozat kitöltése

Fontos! Az Egészségügyi nyilatkozatot a gyermeknek táborkezdéskor kell magával hozni és a turnus kezdetekor a táborvezetőknek átadni.

Egészségügyi és elengedő nyilatkozat

Részvételi díjak

Az árak a napi 3-szori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna), a programok költségeit, illetve buszos szállítás esetén a transzfer költségét is tartalmazzák!

Teljes ár: 35.000 Ft/fő/hét

„Korán kelő” kedvezmény: Amennyiben a jelentkezés megtörténik 2024. április 14-ig úgy a teljes árból 23% kedvezményt biztosítunk, azaz egy heti táborozás ára 27.000 Ft/fő/hét, melynek a fizetési határideje 2024. május 3., péntek, melyről e-mailben tájékoztattuk a jelentkezőket.

 

XIII. Kerületi partnerkártyával [1]: 30.000 Ft/fő/hét, ami a teljes árból 14 %-os kedvezményt biztosít

Testvérkedvezmény: Testvérek jelentkezése esetén 17% /fő árengedményt biztosítunk a tábor teljes árú részvételi díjából. A testvérkedvezmény csak és kizárólag együttes, azaz azonos héten/heteken való részvétel esetén vehető igénybe és csak teljes árú részvételi díj esetén érvényes. Testvérkedvezmény igénybevétele esetén a tábor heti díja 29.000 Ft/fő/hét

Önkormányzati támogatás: Azok részére, akiknek az adott évben a XIII. Kerületi Önkormányzat rendszeres ellátást vagy rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt állapított meg [2]

 

Tábor díjának befizetése

Befizetések módja

 

Készpénzzel az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban (AJAMK) minden hétköznap 8.00-17.00 óra között.

Átutalással az OTP Banknál vezetett 11784009-22238557 számú számlára. A kedvezményezett neve: XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Az utaláskor a megjegyzés rovatba szíveskedjenek beírni a gyermek nevét, a fizetni kívánt hetet/heteket (1. hét, 2. hét, stb), illetve a Vakáció-sziget elnevezést.

Online bankkártyás fizetéssel a regisztrációs felületen, mely a Simple Pay alkalmazás segítségével valósul meg.

 

 

Befizetési határidők

A BEFIZETÉS HATÁRIDEJE A VÁLASZTOTT HETET MEGELŐZŐ HÉTFŐ! Amennyiben a befizetés határidőig nem történik meg, a gyermek nem vehet részt a táborban és törlésre kerül az adott hétről.

A befizetések utolsó időpontjai minden jelentkezőre érvényesek!

 

Lemondási feltételek

A jelentkezés lemondása

A tábordíj egészének vagy részarányos hányadának visszafizetésére kizárólag orvosi igazolás ellenében van mód! Az orvosi igazolásokat a hiányzást követő 3 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinek személyesen vagy elektronikus úton.

A visszafizetési lehetőség a pályázati támogatást elnyert résztvevőkre nem vonatkozik.

A kiválasztott turnusra való jelentkezést a turnus első napja előtti hét hétfőig lehet módosítani és lemondani.A már befizetett tábori hetek módosítására, lemondására kizárólag írásban van lehetőség, ellenkező esetben a jelentkezés fizetési kötelezettséggel jár.

Amennyiben a gyermek megkezdi a táborozást, úgy semmilyen visszatérítésre nincs mód orvosi igazolás hiányában.

 

Betegség, vagy más okból történő visszamondás esetén

Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően, vagy a táborozás közben lesz beteg, kizárólag orvosi igazolás ellenében, a táborozási díj egészének, vagy részarányos hányadának visszatérítésére van mód. Az orvosi igazolást a hiányzást követő 3 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinek személyesen vagy megküldeni e-mailben. A pályázati támogatást igénybe vevő táborozók esetében az orvosi igazolás bemutatása után a visszafizetés lehetősége nem áll fent.

 

Utazás a táborba

A tábor pontos címe Budapest, Margitsziget 238004, 1138, amely megközelíthető:

1. Saját gépjárművel a tábor bejáratától 200 méterre lévő Danubius Resort Hotel mögötti és előtti fizetős parkolóig, majd onnan gyalogosan.

2. Tömegközlekedéssel a 26-os busszal.

3. A gyermekek utazását – igény szerint és előzetes jelentkezés alapján – a táborba és a táborból buszokkal [3] segítjük.

 

További információ:

Deme Orsolya: +36 70 199 5941
Odor Gréta: +36 30 958 6543
E-mail: vakaciosziget@skult13.hu

 

[1] XIII. Kerületi partnerkártyáról és annak igényléséről a http://partnerkartya.budapest13.hu/ oldalon tájékozódhat. A táborra vonatkozó XIII. Kerületi kártyás kedvezmény igénybevételének feltétele a partnerkártya bemutatása, amelyre minden XIII. kerületi lakos jogosult.

[2] XIII. kerület közigazgatási területen bejelentett lakcímmel rendelkező és életvitelszerűen itt élő szülőnek, törvényes képviselőnek, gyámnak lehetősége van önkormányzati támogatást igénybe venni a táboroztatási költségek további csökkentésére. A kedvezményre történő jogosultságot a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Szociális és Köznevelési Osztálya bírálja el a táborra való jelentkezést követően. A döntésről szóló határozatot minden esetben írásban kapja meg a szülő. Az írásban történő pozitív visszajelzést követően az önrészi díját a részvételt megelőzően, határidőre kötelező kifizetni. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az önkormányzati támogatási alapon történő jelentkezéskor csak azokat a heteket jelöljék meg, amelyekre jelentkezni szeretnének. Amennyiben nem jelennek meg az adott héten és írásban határidőre lemondás sem érkezik, akkor a tábor teljes költsége kiszámlázásra kerül az igénylő részére.

[3] A busz naponta, reggel 8 órakor az Angyalföldi Sportközpontnál (1139 Budapest, Rozsnyay utca 4.) és szintén 8 órakor a RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központnál (1133 Budapest, Bessenyei utca 6.) veszi fel az arra igényt tartó és előzetesen regisztrált gyerekeket. Visszaérkezés a RaM-ba kb. 16:20, az Angyalföldi Sportközpontba kb. 16:30 órakor. Nagyobb létszám esetén előfordulhat, hogy a busz többször fog fordulni. A gyerekekre a gyülekezési idő (7:00-7:50 óra) és a délutáni visszaérkezést követő idő (16:20-17:00) alatt képzett felügyelők vigyáznak.

 

Vakáció-sziget adatkezelési tájékoztató