Vakáció-sziget

 

Tisztelt Táborozók!

A tábori jelentkezést újranyitottuk!

 

A nyár legsokszínűbb tábora a Margitszigeten!

 

2020. június 15. – augusztus 28. között minden hétköznap (8.00-16.00) várja a táborozni vágyó gyermekeket 6-tól 12 éves korig a Vakáció-sziget a Margitszigeten, a XIII. kerületi Önkormányzat Petőfi Sándor Napközis Táborában.

 

Gyermekében egy kis művész lakozik? Esetleg érdekli a színház, a színjátszás varázslatos világa?
Netán egy kis örökmozgó, tele energiával? Ne is keressen tovább, a Vakáció-sziget táborban mindent megtalál!

A táborba jelentkező gyerekek akár hetente más és más tematikus programcsoport közül választhatnak:

1. Színház az egész világ! táborrész, ahol hivatásos drámapedagógusok segítségével nyernek bepillantást a kulisszák mögé a résztvevők.
2. Örökmozgók! ahol a játszóházi hangulat várja a résztvevőket (laserforce, medencés foglalkozások és sok más sportos program).
3. Kreatív-sziget! ahol kézműves foglalkozások, szabás-varrás, agyagozás és egyéb szakkörök lesznek.

Jelentkezési feltételek:
A táborba heti és egész nyári jelentkezést egyaránt elfogadunk 2020. március 3.-tól, de legkésőbb 1 héttel az adott tábori hét kezdete előtt!

Interneten a lap alján a “jelentkezés” gombra kattintva

Személyesen: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131 Bp., József Attila tér 4.)
(ez a jelentkezési mód a létesítmény megnyitásával lesz elérhető, amelyről a kult13.hu weboldalon tájékozódhatnak)

Telefonon: Steiner Ádám +36 30 958 6543

 

A jelentkezéshez szükséges:

1. az online jelentkezési lap kitöltése
2. az elengedő és egészségügyi nyilatkozat (letölthető formában elérhető a jelentkezési felületen) kitöltése.
Az egészségügyi-Elengedő nyilatkozatot a gyermeknek táborkezdéskor kell magával hoznia és a turnus kezdetekor a táborvezetőknek átadni.

 

Fontos! Az a jelentkező, aki a táborból igazolatlanul hiányzik, az automatikusan törlődik a rendszerből a további hetekre.

Árak:

„Korán kelő” kedvezmény:
Amennyiben a jelentkezés és a tábor díjának teljes és egyidejű befizetése egyaránt megtörténik 2020. március 13-ig, úgy a teljes árból 30% kedvezményt biztosítunk, azaz egy heti táborozás ára 14.000Ft/fő/hét

 

Az árak napi 3-szori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna), a programok költségét illetve buszos szállítás esetén a transzfer költségét is tartalmaznak!

 

Teljes ár: 20 000 Ft/fő/hét

 

 

Kedvezmények:

XIII. Kerületi partnerkártyával [2]: 16 000 Ft/hét
Szociális [3] alapú ár: akár 99%-os díjkedvezménnyel (A határozatban foglaltak szerint)

Testvérkedvezmény:

Testvérek jelentkezése esetén 25% /fő árengedményt biztosítunk a tábor teljes árú részvételi díjából. A testvérkedvezmény csak és kizárólag együttes, azaz azonos héten/heteken való részvétel esetén vehető igénybe és csak teljes árú részvételi díj esetén érvényes.
Testvérkedvezmény igénybevétele esetén a tábor heti díja 15.000 Ft/fő/hét.

 

Egyéb információk a jelentkezésről:

A szociális támogatási kérelmeket az Önkormányzat Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottsága 2020. március 31-től időszakos ülésein tárgyalja.
A kérelmek első leadási határideje 2020. április 30.
A határozatokat ezt követően kapják kézhez a kérelmezők, mellyel a fent feltüntetett időpontokban tudják befizetni a tábori díjat.

 

Tábor díjának befizetése:
Befizetések módja:

Készpénzzel az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban (AJAMK) minden hétköznap 9.00-18.00 között. (ez a fizetési mód a létesítmény megnyitásával lesz elérhető, amelyről a kult13.hu weboldalon tájékozódhatnak)

 

Átutalással a Sberbanknál vezetett 14100471-68749249-08000003  számú számlára.
Az utaláskor a megjegyzés rovatba szíveskedjenek beírni a gyermek nevét, a fizetni kívánt hetet/heteket (1. hét, 2. hét, stb), illetve a Vakáció-sziget elnevezést. Az utalásnál a kedvezményezett a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

 

Csekken történő fizetés esetén csekket az AJAMK (1131 Bp., József Attila tér 4.) információs pultjánál, a Corner Hotel Angyalföld épületében (1139 Bp., Lomb utca 45.), a RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központban (1133 Budapest, Kárpát utca 23.), illetve az Angyalföldi Sportközpontban (1139 Bp., Rozsnyay utca 4.) lehet igényelni. A csekken fel kell tüntetni a gyermek nevét, a fizetni kívánt hetet/heteket, valamint a Vakáció-sziget elnevezést.

 

Befizetési határidők:
Befizetés kezdete: 2020.03.03.

A TÁBOR IDEJE ALATT A KIVÁLASZTOTT HETET MEGELŐZŐ HÉT KEDDIG LEHETSÉGES A BEFIZETÉS!

XIII. Kerületi partnerkártyával történő fizetésnél szíveskedjenek magukkal hozni a kártyát!

A befizetések utolsó időpontjai minden jelentkezőre érvényesek!

 

Lemondási feltételek:

A jelentkezés lemondása:
A tábordíj egészének vagy részarányos hányadának visszafizetésére kizárólag orvosi igazolás ellenében van mód! Az orvosi igazolásokat 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinek.

A visszafizetési lehetőség a szociális alapon támogatást igénybe vevőkre nem vonatkozik.

Az aktuális turnusra való jelentkezést illetve a jelentkezés módosítását, a turnus első napja előtti hét szerda 14:00-ig lehet lemondani/módosítani a regisztrációkor emailben kapott linken keresztül, ellenkező esetben a jelentkezés fizetési kötelezettséggel jár.

Amennyiben a gyermek megkezdi a táborozást, úgy semmilyen visszatérítésre nincs mód orvosi igazolás hiányában.

A tábort lemondani az aktuális hét első napjától visszamenőleg számított hét szerdájáig lehetséges, kizárólag írásban!

Betegség, vagy más okból történő visszamondás esetén:
Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően, vagy a táborozás közben lesz beteg, kizárólag orvosi igazolás ellenében, a táborozási díj egészének, vagy részarányos hányadának visszatérítésére van mód. Az orvosi igazolást 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinél személyesen vagy megküldeni e-mailben. A szociális alapon támogatást igénybe vevő táborozók esetében az orvosi igazolás bemutatása után a visszafizetés lehetősége nem áll fent.

 

Utazás a táborba:

A tábor pontos címe 1139 Budapest, Hajós Alfréd sétány 1., amely megközelíthető:
1. Saját gépjárművel a tábor bejáratától 200 méterre lévő Danubius Resort Hotel mögötti és előtti fizetős parkolóig, majd onnan gyalogosan.
2. Tömegközlekedéssel a 26-os busszal
3. A gyermekek utazását – igény szerint és előzetes jelentkezés alapján – a táborba és a táborból saját buszunkkal[4] segítjük.

További információ:
Steiner Ádám +36 30 958 6543
E-mail: vakaciosziget@skult13.hu
www.sport13.hu

[1] Az elengedő nyilatkozatban jelölhetik meg, hogy gyermekük igénybe vesz-e buszos szállítást a táborba, illetve itt jelölhetik meg a megállót is, ahol gyermeküket felvesszük, illetve ahova visszahozzuk.

[2] XIII. Kerületi partnerkártya igénylési lap elérhető az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, illetve a Polgármesteri Hivatalban, továbbá részletes leírás itt található: http://partnerkartya.budapest13.hu/#keruletkartya-igenylese. A kedvezmény igénybevételének feltétele a partnerkártya bemutatása, amelyre minden XIII. kerületi lakos jogosult.

[3] XIII. kerületi gyerekeknek lehetősége van szociális alapon részt venni a táborban, amelynek önrészi díját a kérelem elbírálása után a Budapest Főváros XIII. Kerületi Szociális és Köznevelési Osztály határoz meg. A kérelem elérhető az AJAMK információs pultjánál, a Szociális és Köznevelési Osztályon a Polgármesteri Hivatalban, valamint a www.sport13.hu weblapon a Vakáció-szigetre kattintva. A nyomtatványt és az ehhez tartozó mellékleteket (elengedő nyilatkozat, valamint a táboroztatási szerződés) kitöltve a Polgármester Hivatal Szociális és Köznevelési Osztályán lehet leadni hétköznapokon ügyfélfogadási időben. Fontos, hogy a nyomtatványban szerepel egy táboroztatási szerződés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szociális alapon történő jelentkezéskor a nyomtatványon csak azokat a heteket jelöljék meg, amelyekre jelentkezni szeretnének. Amennyiben nem jelennek meg az adott héten és írásban határidőre lemondás sem érkezik, akkor a táboroztatási szerződés értelmében a tábor teljes költsége kiszámlázásra kerül az igénylő részére.

[4] A busz naponta, reggel 8 órakor az Angyalföldi Sportközpontnál (1139 Budapest, Rozsnyay utca 4.) és 8 óra 15 perckor a RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központnál (1133 Budapest, Kárpát utca 23.) veszi fel az arra igényt tartó és előzetesen regisztrált gyerekeket. A visszaérkezés a RaM-ba kb. 16.10, az Angyalföldi Sportközpontba kb. 16.30 órakor lesz. A busz 35 fős, így ennél nagyobb igény esetén a busz többször fog fordulni.
A gyerekekre a gyülekezési idő (7.00-8.00 óra) és a délutáni visszaérkezést követő idő (16.10-17.00) alatt képzett felügyelők vigyáznak.

 

Jelentkezés