Kedves Látogatóink!

A 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet értelmében 2020. november 11-től táboraink és tanuszodáink zárva tartanak.

Az Angyalföldi Sportközpontban és az Újpalotai úti Sporttelepen megrendezésre kerülő edzéseken és mérkőzéseken kizárólag az egyesületben részt vevő igazolt sportolók és a hozzájuk tartozó edzők és játékvezetők vehetnék részt.

Az edzések és a mérkőzések zárt kapu mögött rendezhetők meg, nézők és szülők részvétele nélkül.

Egyéni bérlőket sajnálatunkra nem áll módunkban fogadni.

A további információkról folyamatosan értesíteni fogjuk Önöket honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Bővebb információért kérjük forduljanak bizalommal színtereink kapcsolattartóihoz.

Angyalföldi Sportközpont: Divák Dávid +36 30 440 3054divakdavid@sport13.hu

Újpalotai úti Sporttelep: Deme Orsolya +36 70 199 5941demeorsolya@sport13.hu

Kérünk mindenkit, hogy saját és mások élete, egészsége védelme érdekében fokozottan tartsák be az új szabályokat!

Vigyázzunk egymásra továbbra is!

Vakáció-sziget

2021. június 14. – augusztus 27. között minden hétköznap (8.00-16.00) várja a táborozni vágyó gyermekeket
6-tól 12 éves korig a Vakáció-sziget a Margitszigeten, a XIII. kerületi Önkormányzat Petőfi Sándor Napközis Táborában.

 

Gyermekében egy kis művész lakozik? Esetleg érdekli a színház, a színjátszás varázslatos világa?
Netán egy kis örökmozgó, tele energiával? Ne is keressen tovább, a Vakáció-sziget táborban mindent megtalál!

 

A táborba jelentkező gyerekek akár hetente más és más tematikus programcsoport közül választhatnak:

1. Kreatív-Színház Sziget!
ahol kézműves foglalkozások, szabás-varrás, agyagozás és egyéb szakkörök kéz a kézben járnak a színház és a kulisszák világával, ahova képzett drámapedagógusaink és animátoraink segítségével látogathattok el.

2. Örökmozgók!
ahol a játszóházi hangulat várja a résztvevőket, miközben játékos keretek között rengeteg sportos játékba, különböző sportágak alapjaiba nyertek betekintést (laserforce, medencés foglalkozások, trambooline és sok más sportos program).

 

Jelentkezési feltételek:
A táborba heti és egész nyári jelentkezést egyaránt elfogadunk 2021. március 3.-tól, de legkésőbb 1 héttel az adott tábori hét kezdete előtt!

Interneten a lap alján a “jelentkezés” gombra kattintva

E-mailen: a vakaciosziget@skult13.hu email címen

Telefonon: Steiner Ádám +36 30 958 6543

 

A jelentkezéshez szükséges:

Az online jelentkezési lap kitöltése

Az egészségügyi-Elengedő nyilatkozatot a gyermeknek táborkezdéskor kell magával hoznia és a turnus kezdetekor a táborvezetőknek átadni.

 

Fontos!
Az a jelentkező, aki a táborból igazolatlanul hiányzik, az automatikusan törlődik a rendszerből a további hetekre.

 

Árak:

„Korán kelő” kedvezmény:
Amennyiben a jelentkezés és a tábor díjának teljes és egyidejű befizetése egyaránt megtörténik 2021. március 12-ig, úgy a teljes árból 30% kedvezményt biztosítunk, azaz egy heti táborozás ára 14.000Ft/fő/hét

Az árak napi 3-szori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna), a programok költségét illetve buszos szállítás esetén a transzfer költségét is tartalmaznak!

Teljes ár: 20 000 Ft/fő/hét

FELHÍVJUK A FIGYELMET, HOGY AZ AUGUSZTUS 20-AI HÉT CSONKA HÉT , ÍGY A HÉTRE VONATKOZÓ TÁBORI DÍJ ESZERINT MÓDOSUL!
KÉRJÜK EZT VEGYÉK FIGYELEMBE A TÁBORDÍJ BEFIZETÉSEKOR!

 

Kedvezmények:

XIII. Kerületi partnerkártyával [2]: 16 000 Ft/hét
Szociális [3] alapú ár: akár 99%-os díjkedvezménnyel (A határozatban foglaltak szerint)

Testvérkedvezmény:

Testvérek jelentkezése esetén 25% /fő árengedményt biztosítunk a tábor teljes árú részvételi díjából. A testvérkedvezmény csak és kizárólag együttes, azaz azonos héten/heteken való részvétel esetén vehető igénybe és csak teljes árú részvételi díj esetén érvényes.
Testvérkedvezmény igénybevétele esetén a tábor heti díja 15.000 Ft/fő/hét.

 

Tábor díjának befizetése:
Befizetések módja[1]:

Átutalással a Sberbanknál vezetett 14100471-68749249-08000003  számú számlára.
Az utaláskor a megjegyzés rovatba szíveskedjenek beírni a gyermek nevét, a fizetni kívánt hetet/heteket (1. hét, 2. hét, stb), illetve a Vakáció-sziget elnevezést.

Csekken történő fizetés esetén csekket a Corner Hotel Angyalföld épületében (1139 Bp., Lomb utca 45.), a RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központban (1133 Budapest, Kárpát utca 23.), illetve az Angyalföldi Sportközpontban (1139 Bp., Rozsnyay utca 4.) lehet igényelni. A csekken fel kell tüntetni a gyermek nevét, a fizetni kívánt hetet/heteket, valamint a Vakáció-sziget elnevezést.

 

Befizetési határidők:
Befizetés kezdete: 2021.03.03.

A TÁBOR IDEJE ALATT A KIVÁLASZTOTT HETET MEGELŐZŐ HÉT KEDDIG LEHETSÉGES A BEFIZETÉS!

XIII. Kerületi partnerkártyával történő fizetésnél szíveskedjenek magukkal hozni a kártyát!

A befizetések utolsó időpontjai minden jelentkezőre érvényesek!

 

Lemondási feltételek:

A jelentkezés lemondása:
A tábordíj egészének vagy részarányos hányadának visszafizetésére kizárólag orvosi igazolás ellenében van mód! Az orvosi igazolásokat 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinek.

A visszafizetési lehetőség a szociális alapon támogatást igénybe vevőkre nem vonatkozik.

Az aktuális turnusra való jelentkezést, a turnus első napja előtti hét keddig lehet lemondani írásban, ellenkező esetben a jelentkezés fizetési kötelezettséggel jár.

Amennyiben a gyermek megkezdi a táborozást, úgy semmilyen visszatérítésre nincs mód orvosi igazolás hiányában.

A tábort lemondani az aktuális hét első napjától visszamenőleg számított hét szerdájáig lehetséges, kizárólag írásban!

Betegség, vagy más okból történő visszamondás esetén:

Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően, vagy a táborozás közben lesz beteg, kizárólag orvosi igazolás ellenében, a táborozási díj egészének, vagy részarányos hányadának visszatérítésére van mód. Az orvosi igazolást 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinél személyesen vagy megküldeni e-mailben. A szociális alapon támogatást igénybe vevő táborozók esetében az orvosi igazolás bemutatása után a visszafizetés lehetősége nem áll fent.

 

Utazás a táborba:

A tábor pontos címe 1139 Budapest, Hajós Alfréd sétány 1., amely megközelíthető:
1. Saját gépjárművel a tábor bejáratától 200 méterre lévő Danubius Resort Hotel mögötti és előtti fizetős parkolóig, majd onnan gyalogosan.
2. Tömegközlekedéssel a 26-os busszal
3. A gyermekek utazását – igény szerint és előzetes jelentkezés alapján – a táborba és a táborból saját buszunkkal[4] segítjük.

 

További információ:
Steiner Ádám +36 30 958 6543
E-mail: vakaciosziget@skult13.hu
www.sport13.hu

 

[1] A személyes befizetés a koronavírus járványhoz kapcsolódó intézkedések miatt jelenleg nem lehetséges. További változásokról tájékozódjon a www.skult13.hu weboldalunkon.

[2] XIII. Kerületi partnerkártya igénylési lap elérhető az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, illetve a Polgármesteri Hivatalban, továbbá részletes leírás itt található: http://partnerkartya.budapest13.hu/#keruletkartya-igenylese. A kedvezmény igénybevételének feltétele a partnerkártya bemutatása, amelyre minden XIII. kerületi lakos jogosult.

[3] XIII. kerületi gyerekeknek lehetősége van szociális alapon részt venni a táborban, amelynek önrészi díját a kérelem elbírálása után a Budapest Főváros XIII. Kerületi Szociális és Köznevelési Osztály határoz meg. A kérelem elérhető az AJAMK információs pultjánál, a Szociális és Köznevelési Osztályon a Polgármesteri Hivatalban, valamint a www.sport13.hu weblapon a Vakáció-szigetre kattintva. A nyomtatványt és az ehhez tartozó mellékleteket (elengedő nyilatkozat, valamint a táboroztatási szerződés) kitöltve a Polgármester Hivatal Szociális és Köznevelési Osztályán lehet leadni hétköznapokon ügyfélfogadási időben. Fontos, hogy a nyomtatványban szerepel egy táboroztatási szerződés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szociális alapon történő jelentkezéskor a nyomtatványon csak azokat a heteket jelöljék meg, amelyekre jelentkezni szeretnének. Amennyiben nem jelennek meg az adott héten és írásban határidőre lemondás sem érkezik, akkor a táboroztatási szerződés értelmében a tábor teljes költsége kiszámlázásra kerül az igénylő részére.

[4] A busz naponta, reggel 8 órakor az Angyalföldi Sportközpontnál (1139 Budapest, Rozsnyay utca 4.) és szintén 8 órakor a RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központnál (1133 Budapest, Kárpát utca 23.) veszi fel az arra igényt tartó és előzetesen regisztrált gyerekeket. A visszaérkezés a RaM-ba kb. 16.20, az Angyalföldi Sportközpontba kb. 16.30 órakor lesz. A busz 35 fős, így ennél nagyobb igény esetén a busz többször fog fordulni. A gyerekekre a gyülekezési idő (7.00-7.50 óra) és a délutáni visszaérkezést követő idő (16.20-17.00) alatt képzett felügyelők vigyáznak.

 

JELENTKEZÉS