Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának, és a tulajdonos Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat döntése alapján, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel 2020.03.13., péntek 14.00-tól sport színtereinket határozatlan időre BEZÁRTUK!!!  

Május 29-től ÚJRANYITNAK EGYES TELEPHELYEINK! A nyitó telephelyekről és a megtartott korlátozásokról itt olvashatnak részletesen: Május 29-től újra nyitnak egyes telephelyeink!

 

Érdeklődni elsődlegesen elektronikusan az info@sport13.hu e-mail címen lehet.

 

Megértésüket köszönjük!

XIII. Kerületi Sakk Diákolimpia

 

Decemberben a sakkosoké a főszerep a kerületi diákolimpia versenysorozatban. A XIII. Kerületi Sakk Diákolimpia egyéni versenyét december 4-én rendezték meg az Orchidea iskolában, míg a csapatversenyre december 9-én a Pannónia iskolában került sor. Az egyéni versenyen hat korcsoportban külön mérték össze sakk tudásukat a fiúk és a lányok, összesen 80 fő, míg a csapatversenyen a különböző korcsoportokban összesen 16 csapat indult. A legjobbak a képzeletbeli dobogóra felállva, éremmel a nyakukban térhettek haza. Az egyéni első helyezettek kivívták a részvételi jogot a budapesti fordulón való indulásra, míg a második helyezettek a budapesti pótselejtezőn próbálkozhatnak. A csapatverseny győztesei szintén részt vehetnek a budapesti megmérettetésen, ám ott pótselejtező nincsen. A versenyek időpontjáról a Budapesti Sakk Szövetség (www.bssz.hu) oldalán tudnak tájékozódni az érdeklődők, a nevezést pedig az iskoláknak kell közvetlenül a szövetség felé megküldeni.

Gratulálunk minden résztvevőnek, és további sok sikert kívánunk a budapesti versenyen!