Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának, és a tulajdonos Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat döntése alapján, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel 2020.03.13., péntek 14.00-tól sport színtereinket határozatlan időre BEZÁRTUK!!!  

Május 29-től ÚJRANYITNAK EGYES TELEPHELYEINK! A nyitó telephelyekről és a megtartott korlátozásokról itt olvashatnak részletesen: Május 29-től újra nyitnak egyes telephelyeink!

 

Érdeklődni elsődlegesen elektronikusan az info@sport13.hu e-mail címen lehet.

 

Megértésüket köszönjük!

XIII. kerületi Diáksport Kupa - Partizánlabda Bajnokság

A XIII. kerületi Diáksport Kupa keretében megrendezett Partizánlabda Bajnokság népszerűsége továbbra is töretlen az iskolák körében. Idén is rekord számú nevezés érkezett, és azon kevés versenyek egyikévé vált a partizánlabda, amin a kerületi versenysorozatban általában részt vevő 15 iskolából szerdán 11 képviseltette magát.

Január 15-én a III. korcsoportosok versenyét rendezték meg a Tomori Pál Általános Iskolában. A lányok mezőnyében 8, a fiúknál 11 iskola küzdött meg a kerületi bajnoki címért. A mérkőzések jó hangulatban zajlottak és nagy izgalmakat hoztak. Végül mind a fiúknál, mind pedig a lányoknál a Hegedüs, a Tomori és a Pannónia iskola osztozhatott a dobogós helyezéseken.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

 

Az I. és a II. korcsoportosok versenye január 22-én kerül megrendezésre.

 

 

III. korcsoport fiú

III. korcsoport lány

1. Hegedüs 1. Hegedüs
2. Tomori 2. Tomori
3. Pannónia 3. Pannónia
4. Gárdonyi 4. Vizafogó
4. Kolping 5. Gárdonyi
4. Számítástechnikai 5. Hunyadi
Hunyadi 7. Számítástechnikai
Szlovák 7. Szlovák
Csata
Orchidea
Vizafogó