XIII. Kerületi Diákolimpia - Kispályás labdarúgó Kupa

 

Március 11-én megkezdődtek a XIII. kerületi Diákolimpia Kispályás labdarúgó Kupa tavaszi fordulói. A tavaszias idő még lustálkodott, nem úgy, mint a IV. korcsoportos csapatok, akik izgatottan várták a sípszót az Újpalotai úti Sporttelepen.

A megjelent csapatok két csoportban egymással körmérkőzést játszottak, majd a csoportelsők és csoportmásodikok keresztbe játszással döntötték el, kik mérkőzhetnek meg a döntőben. A bajnokság végeredményét a megszokott módon az őszi és a tavaszi helyezések együttesen döntötték el. A kerületi győztes végül – az ősszel és tavasszal is 2. helyen végző – Vizafogó Általános Iskola lett. A második helyen a Hegedüs Géza Általános Iskola, a harmadik helyen pedig a Németh László Gimnázium csapata végzett.

 

Március 18-án a III. korcsoportosok vették birtokba a sporttelepet. A csapatok a selejtezőben három csoportban körmérkőzést játszottak egymással, majd a csoportok első helyezettjei és a legjobb csoportmásodik keresztbe játszással kvalifikálta magát a helyosztókra.

Az őszi és a tavaszi forduló alapján az első helyen a Hegedüs Géza Általános Iskola végzett, őket a dobogón a Németh László Gimnázium követte, míg a harmadik helyet a Pannónia Általános Iskola csípte el.

 

Gratulálunk minden résztvevőnek, a továbbjutóknak pedig sok sikert kívánunk a budapesti fordulóra!

Március 25-én a II. korcsoportosoké lesz a főszerep, míg április 1-jén az I. korcsoportosokkal zárul a kispályás labdarúgó kupa.

IV. korcsoport összetett végeredménye:

 1. Vizafogó.
 2. Hegedüs
 3. Németh L.
 4. Eötvös
 5. Számítástechnikai
 6. Pannónia
 7. Gárdonyi
 8. Tomori
 9. Szlovák

III. korcsoport összetett végeredménye:

 1. Hegedüs
 2. Németh L.
 3. Pannónia
 4. Vizafogó
 5. Gárdonyi
 6. Csata
 7. Hegedüs „B”
 8. Tomori
 9. Számítástechnikai
 10. Szlovák
 11. Eötvös