Vakáció-sziget részletes tájékoztató

 

A nyár legsokszínűbb tábora a Margitszigeten!

 

2018. június 18. – augusztus 24. között minden hétköznap (8.00-16.00) várja a táborozni vágyó gyermekeket 6-tól 12 éves korig a Vakáció-sziget a Margitszigeten, a XIII. kerületi Önkormányzat Petőfi Sándor Napközis Táborában.

 

Gyermekében egy kis művész lakozik? Esetleg érdekli a színház, a színjátszás varázslatos világa? Netán egy kis örökmozgó, tele energiával? Ne is keressen tovább, a Vakáció-sziget táborban mindent megtalál!

 

A táborba jelentkező gyerekek akár hetente más és más tematikus programcsoport közül választhatnak:

1. Színház az egész világ! táborrész, ahol hivatásos drámapedagógusok segítségével nyernek bepillantást a kulisszák mögé a résztvevők.

2. Örökmozgók!, ahol a játszóházi hangulat várja a résztvevőket (laserforce, medencés foglalkozások és sok más sportos program).

3. Kreatív-sziget!, ahol kézműves foglalkozások, szabás-varrás, agyagozás, és egyéb szakkörök lesznek.

 

 

 

Jelentkezési feltételek:

A táborba heti és egész nyári jelentkezést egyaránt elfogadunk 2018. február 20-tól, de legkésőbb 1 héttel az adott tábori hét kezdete előtt!

Interneten: www.sport13.hu/vakacio-sziget.html

Személyesen: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131 Bp., József Attila tér 4.)

Telefonon: Steiner Ádám +36 30 958 6543

 

A jelentkezéshez szükséges:

 1. az online jelentkezési lap kitöltése

2. az elengedő és egészségügyi nyilatkozat[1] (letölthető formában hamarosan elérhető a jelentkezési felületen) kitöltése.

Személyes jelentkezésnél az egészségügyi nyilatkozatot le kell adni az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, online jelentkezésnél pedig a vakaciosziget@skult13.hu e-mail címre szíveskedjenek elküldeni a jelentkezéssel egyidőben.

 

Fontos! Az a jelentkező, aki a táborból igazolatlanul hiányzik, az automatikusan törlődik a rendszerből a további hetekre.

 

 

Árak, kedvezmények:

Az árak napi 3-szori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna), a programok költségét illetve buszos szállítás esetén a transzfer költségét is tartalmaznak!

Teljes ár: 20 000 Ft/fő/hét

 

Kedvezmények:

XIII. Kerületi partnerkártyával[2]: 16 000 Ft/hét

Szociális[3] alapú ár: akár 99%-os díjkedvezménnyel (A határozatban foglaltak szerint)

 

Testvérkedvezmény:

Testvérek jelentkezése esetén 25% /fő árengedményt biztosítunk a tábor teljes árú részvételi díjából. A testvérkedvezmény csak és kizárólag együttes, azaz azonos héten/heteken való részvétel esetén vehető igénybe és csak teljes árú részvételi díj esetén érvényes. Testvérkedvezmény igénybevétele esetén a tábor heti díja 15.000 Ft/fő/hét.

 

„Korán kelő” kedvezmény:

Amennyiben a jelentkezés és a tábor díjának teljes és egyidejű befizetése egyaránt megtörténik 2018. március 20-ig, úgy a teljes árból 30% kedvezményt biztosítunk, azaz egy heti táborozás ára 14.000Ft/fő/hét

 

„Mozgásban!” kedvezmény:Négyheti teljes árú jelentkezés és a tábor teljes díjának egyidejű befizetése után 1 hetet díjmentesen igénybe vehet a táborozó. Amennyiben 8 hetet fizet be egyszerre, úgy 2 hét ingyenes táborozást nyer. A tábor díja így 4+1 hét esetén 100.000 Ft helyett 80.000 Ft-ra vagy 8+2 hét esetén 200.000 Ft helyett 160.000 Ft/fő-re módosul.

80 éves a XIII. Kerület!:

Minden 80. jelentkező 1 heti díjmentes táborozási lehetőséget nyer a kerület 80. születésnapja alkalmából.

 

A fenti kedvezmények egymással nem összevonhatók és csak teljes áru jelentkezésre vonatkoznak!

Egyéb információk a jelentkezésről:

A szociális támogatási kérelmeket az Önkormányzat Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottsága 2018. május 8-i ülésén tárgyalja.
A kérelmek leadási határideje 2018. április 30.
A határozatokat ezt követően kapják kézhez a kérelmezők, mellyel a fent feltüntetett időpontokban tudják befizetni a tábori díjat.

 

Tábor díjának befizetése:

Befizetések módja:

Készpénzzel az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban (AJAMK) minden hétköznap 09:00-18:00 között.

 

Átutalással a Sberbanknál vezetett 14100471-68749249-08000003 számú számlára.
Az utaláskor a megjegyzés rovatba szíveskedjenek beírni a gyermek nevét, a fizetni kívánt hetet/heteket (1. hét, 2. hét, stb), illetve a Vakáció-sziget elnevezést.

 

Csekken történő fizetés esetén csekket az AJAMK (1131 Bp., József Attila tér 4.) információs pultjánál, a Corner Hotel Angyalföld épületében (1139 Bp., Lomb utca 45.), a RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központban (1133 Budapest, Kárpát utca 23.), illetve az Angyalföldi Sportközpontban (1139 Bp., Rozsnyay utca 4.) lehet igényelni. A csekken fel kell tüntetni a gyermek nevét, a fizetni kívánt hetet/heteket, valamint a Vakáció-sziget elnevezést.

 

Befizetési határidők:

Befizetés kezdete: 2018.02.20.

 

 A TÁBOR IDEJE ALATT A KIVÁLASZTOTT HETET MEGELŐZŐ 7. NAPIG LEHETSÉGES A BEFIZETÉS!

XIII. Kerületi partnerkártyával történő fizetésnél szíveskedjenek magukkal hozni a kártyát!

A befizetések utolsó időpontjai minden jelentkezőre érvényesek!

 

Lemondási feltételek:

A jelentkezés lemondása:

A tábordíj egészének vagy részarányos hányadának visszafizetésére kizárólag orvosi igazolás ellenében van mód! Az orvosi igazolásokat 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinek.

A visszafizetési lehetőség a szociális alapon támogatást igénybe vevőkre nem vonatkozik.

Az aktuális turnusra való jelentkezést, a turnus első napja előtti 10. munkanapig lehet lemondani írásban, ellenkező esetben a jelentkezés fizetési kötelezettséggel jár.

Amennyiben a gyermek megkezdi a táborozást, úgy semmilyen visszatérítésre nincs mód orvosi igazolás hiányában.

A tábort lemondani az aktuális hét első napjától visszamenőleg számított 10. munkanapig lehetséges, kizárólag írásban!

 

Betegség, vagy más okból történő visszamondás esetén:

Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően, vagy a táborozás közben lesz beteg, kizárólag orvosi igazolás ellenében, a táborozási díj egészének, vagy részarányos hányadának visszatérítésére van mód. Az orvosi igazolást 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinél személyesen vagy megküldeni e-mailben. A szociális alapon támogatást igénybe vevő táborozók esetében az orvosi igazolás bemutatása után a visszafizetés lehetősége nem áll fent.

 

Utazás a táborba:

 A tábor pontos címe 1139 Budapest, Hajós Alfréd sétány 1., amely megközelíthető:

1. Saját gépjárművel a tábor bejáratától 200 méterre lévő Danubius Resort Hotel mögötti és előtti fizetős parkolóig, majd onnan gyalogosan.

2. Tömegközlekedéssel a 26-os busszal A gyermekek utazását – igény szerint és előzetes jelentkezés alapján – a táborba és a táborból saját buszunkkal[4] segítjük.

 

További információ:

Steiner Ádám +36 30 958 6543

E-mail: vakaciosziget@skult13.hu

www.sport13.hu

 

[1] Az elengedő nyilatkozatban jelölhetik meg, hogy gyermekük igénybe vesz-e buszos szállítást a táborba, illetve itt jelölhetik meg a megállót is, ahol gyermeküket felvesszük, illetve ahova visszahozzuk.

 

[2] XIII. Kerületi partnerkártya igénylési lap elérhető az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, illetve a Polgármesteri Hivatalban, továbbá részletes leírás itt található: http://partnerkartya.budapest13.hu/#keruletkartya-igenylese. A kedvezmény igénybevételének feltétele a partnerkártya bemutatása, amelyre minden XIII. kerületi lakos jogosult.

 

[3] XIII. kerületi gyerekeknek lehetősége van szociális alapon részt venni a táborban, amelynek önrészi díját a kérelem elbírálása után a Budapest Főváros XIII. Kerületi Szociális és Köznevelési Osztály határoz meg. A  maximum 99%-os kedvezmény esetén a tábor heti önrészi díja 200 Ft/fő/hét. A kérelem elérhető az AJAMK információs pultjánál, a Szociális és Köznevelési Osztályon a Polgármesteri Hivatalban, valamint a www.sport13.hu weblapon a Vakáció-szigetre kattintva. A nyomtatványt és az ehhez tartozó mellékleteket (elengedő nyilatkozat, valamint a táboroztatási szerződés) kitöltve a Polgármester Hivatal Szociális és Köznevelési Osztályán lehet leadni hétköznapokon ügyfélfogadási időben. Fontos, hogy a nyomtatványban szerepel egy táboroztatási szerződés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szociális alapon történő jelentkezéskor a nyomtatványon csak azokat a heteket jelöljék meg, amelyekre jelentkezni szeretnének. Amennyiben nem jelennek meg az adott héten és írásban határidőre lemondás sem érkezik, akkor a táboroztatási szerződés értelmében a tábor teljes költsége kiszámlázásra kerül az igénylő részére.

 

[4] A busz naponta, reggel 8 órakor az Angyalföldi Sportközpontnál (1139 Budapest, Rozsnyay utca 4.) és 8 óra 15 perckor a RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központnál (1133 Budapest, Kárpát utca 23.) veszi fel az arra igényt tartó és előzetesen regisztrált gyerekeket. A visszaérkezés a RaM-ba kb. 16.10, az Angyalföldi Sportközpontba kb. 16.30 órakor lesz. A busz 35 fős, így ennél nagyobb igény esetén a busz többször fog fordulni. A gyerekekre a gyülekezési idő (7.00-8.00 óra) és a délutáni visszaérkezést követő idő (16.10-17.00) alatt képzett felügyelők vigyáznak.