Családi Sport- és Életmódnap regisztrációs felület

Kedves Sportbarát!

Az alábbi felületen tudsz regisztrálni a sportnap egyes, regisztráció köteles programjaira. Egyszerre csak 1 programra tudsz regisztrálni, de természetesen van lehetőség 2-3 vagy akár az összes helyszín programjaira is regisztrálni és sportolni.

A regisztráció előtt tervezd meg a napod, és csak annyi programra regisztrálj, ahányra el tudsz menni, így lehetőséget biztosítva másoknak is a mozgáshoz.
Kérjük, fordíts külön figyelmet az egyes sportágak megjegyzésére, ugyanis a fallabda, a bowling, a tenisz, a kajak-kenu és a lövészet esetében a regisztráció egy teljes pályára/sporteszközre vonatkozik! Továbbá a regisztrációt megelőző visszaigazoló e-mailben található egyedien generált kódodat mindenképpen hozd magaddal a helyszínre (több regisztrációs esetében az összes kódot, sportág szerint)

Köszönjük!

 

Lemondás! Amennyiben már regisztráltál, de mégsem tudsz részt venni a programon, kérünk, írj nekünk a sport13@sport13.hu e-mail címre. Foglalásod lemondásával így lehetőség nyílik mások előtt, hogy részt vehessenek a programon. Köszönjük.

FONTOS!
Az Angyalföldi Sportközpont programjaira nem kell regisztrálni! Várunk mindenkit szeretettel az ASK-ban és a külsős helyszínek egyikén, vagy akár mindegyikén!

 

Megfelelő számú jelentkezés hiányában a kajak-kenu program elmarad.

Megértéseteket köszönjük!