Kedves Látogatóink!

A 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet értelmében 2020. november 11-től táboraink és tanuszodáink zárva tartanak.

Az Angyalföldi Sportközpontban és az Újpalotai úti Sporttelepen megrendezésre kerülő edzéseken és mérkőzéseken kizárólag az egyesületben részt vevő igazolt sportolók és a hozzájuk tartozó edzők és játékvezetők vehetnék részt.

Az edzések és a mérkőzések zárt kapu mögött rendezhetők meg, nézők és szülők részvétele nélkül.

Egyéni bérlőket sajnálatunkra nem áll módunkban fogadni.

A további információkról folyamatosan értesíteni fogjuk Önöket honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Bővebb információért kérjük forduljanak bizalommal színtereink kapcsolattartóihoz.

Angyalföldi Sportközpont: Divák Dávid +36 30 440 3054divakdavid@sport13.hu

Újpalotai úti Sporttelep: Deme Orsolya +36 70 199 5941demeorsolya@sport13.hu

Kérünk mindenkit, hogy saját és mások élete, egészsége védelme érdekében fokozottan tartsák be az új szabályokat!

Vigyázzunk egymásra továbbra is!

Velencei Gyermek- és Ifjúsági Tábor (Velencei Gyermektábor)

Rólunk:

Szeretsz elvonulni a fővárosi zajoktól? Szeretsz visszaemlékezni iskolai tábori élményeidre? Gyermekeid számára is meg szeretnéd adni a lehetőséget a hasonló emlékekre?

Akkor irány a Velencei Gyermektábor, ahol a faházaknak, a területnek, és a környezetnek köszönhetően igazi táborélmény várja a strandtól pár perc sétára az oda látogatókat.

A Velencei-tó környezetének és élővilágának köszönhetően egész évben kiváló feltöltődést nyújt testnek és léleknek egyaránt, illetve számos rendezvénynek is helyszínéül szolgálhat.

A 190 férőhelyes tábor ideális gyermektáborok, rövidebb vagy hosszabb céges kirándulások, csapatépítések lebonyolítására, esküvők, zsúrok megrendezésére.

A táborban egyaránt megtalálhatóak a hangulatos faházaktól kezdve a kőépületen keresztül a játszótérig minden, amire szüksége lehet az odalátogatóknak.

Kapcsolat:

Nyitvatartás:
Magyarország Kormányának döntése értelmében, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel Táboraink 2020.11.11., szerdától ZÁRVA TARTANAK!

 

Központi elérhetőségek:

Cím: 2481 Velence, Széchenyi út 13.
Telefon: +36 22 472 301

Kapcsolattartó:

sportszervező
Steiner Ádám
tel.: +36 1 329 1617
mobil: +36 30 958 65 43
e-mail: steineradam@sport13.hu

 

Nyilatkozatok, szabályzatok

Tűzvédelmi szabályzat

 

Velencei Gyermek- és Ifjúsági Tábor (Velencei Gyermektábor) története

 

Velencei Gyermek- és Ifjúsági Tábor (Velencei Gyermektábor): 2481 Velence, Széchenyi  út 13.         

 

  hrsz: 1371/8                               (7754 m² területen helyezkedik el)

 

 

Velencei Gyermek és Ifjúsági tábor (hrsz: 1373 és 1371/8, mert 2 telken fekszik), 1966-os az első épület építési éve. A tábort még az 1970-es évek elején kezdték fejleszteni a kerületi tanács döntése értelmében.  Első ütemben az ebédlőt magában foglaló főépület került kialakításra, így 1973 végére például 4 és fél millió forintos költséggel egy korszerű, 250 személyt befogadó, kétszintes ebédlőt építettek. 1997-ben épült meg a rönkház, majd 2000-ben 5 új faházzal bővült a tábor. 2006-2007-ben adták át a patak túloldalán az  új kőépületet, mely 2017-2018-ban került felújításra. Ezzel egy időben aszfaltozott utakat, labdapályát, parkot is létesítettek. A XIII. kerületi tanács az angyalföldi úttörők nyári táborozását – a margitszigeti napközis tábor mellett – a kerület velencei úttörőtáborában is biztosította. Minden évben júniustól szeptemberig, kéthetes váltásban, kulturált környezetben tölthették el szabadidejüket az angyalföldi úttörők az ország egyik legnagyobb természetes tavának partján.  A 800-850 fős tábort 2 altáborra és 30 rajra osztották, korcsoportok szerint. A rajvezetők a kerület iskoláiból kerültek ki, 2 hetes turnusváltással.  A rajvezetők zenés sportprogramokkal, színjátszó, kézműves foglalkozásokkal, bábozással, szórakoztató előadásokkal kötötték le a táborozók figyelmét. A fejlesztés után már az évtized közepén közel 1000 kerületi úttörő tölthette kellemes környezetben a nyári szünetét itt. A tábor bővítése folyamatos: az új faházak építésével jelentősen növekedett a nyári táborozásban résztvevők száma, melynek eredményeképpen a tábori férőhelyek száma 190-re nőtt.

Minden évben a XIII. kerületi Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat (GYIÖK: Hazánkban 1996 óta működik a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (röviden: GYIÖT), mely összefogja a településszintű szervezeteket. A kerületi tagcsoport, a GYIÖK, kerületi szinten  képviseli az ifjúsági korosztály érdekeit. Aktív programszervező szerepet töltenek be a kerületi programokon, rendezvényeken képviselik a fiatal korosztályt, országos eseményeken képviselik a kerületet és véleményt nyilvánítanak a korosztályt érintő kérdésekben) lelkes csapata is 10 napot vakációzik a kerület egyik legszebb területén lévő táborban