Újpalotai úti Sporttelep

Rólunk:

A Sporttelep 2 műfüves futballpályával rendelkezik, amelyek közül az egyik két különálló részként is használható.

Az épületen belül található bowling pálya, csocsó, illetve az emeleti részen egy tánc- és tornaterem is. Utóbbi egyik fala közel teljes felületében tükörrel borított.

A helyiség több célú felhasználásra is alkalmas, mint például önvédelmi sportok oktatása, RG edzés, zumba foglalkozás, funkcionális edzések (pl. TRX), de igény esetén székekkel is berendezhető, így alkalmassá válhat, akár kis csoportos foglalkozások (pl. szakmai továbbképzések, céges tréningek, stb.) lebonyolítására is.

Ha már jártál nálunk, akkor azért, ha pedig még nem, akkor pedig azért térj be hozzánk, hogy saját szemeddel győződhess meg arról, hogy nekünk valóban Van mozgásterünk!

Központi elérhetőségek:

Cím: 1138 Budapest, Újpalotai út 13.
Telefon: +36 1 349-7599

Kapcsolat:

A sporttelep látogatóit kérjük az alábbi vírushelyzet miatt módosított HÁZIREND betartására!

Nyitvatartás:

Hétköznapokon: 16.00-22.00
Hétvégén foglalkozások/bérlések függvényében

 

 

Bowling
hétfőtől-péntekig: 15.00-23.00
szombaton: 10.00-23.00
vasárnap: 12.00-23.00

 

Terem- és eszközbérlés lista

Munkatársaink:

sportszervező
Jung Gergely
Telefon: +36 70 199 5942
E-mail: junggergely@sport13.hu

sportszervező
Divák Dávid
tel.: +36 1 329 1617
mobil: +36 30 440 3054
e-mail: divakdavid@sport13.hu

Programok:

Általános programok

Bowling (Újpalotai úti):
hétfőtől-péntekig: 15.00-23.00
szombaton: 10.00-23.00
vasárnap: 12.00-23.00

Szolgáltatásaink:

Pályabérlés:

Sportpálya bérlés


Divák Dávid
tel.: +36 1 329 1617
mobil: +36 30 440 3054
e-mail: divakdavid@sport13.hu

Házirend:

Kedves Vendégünk!

Általános információk:

 •  Az Újpalotai úti Sporttelep hétköznapokon 15:00 és 22:00 óra között tart nyitva, illetve rendezvényektől függően.
 • A pályát, termet az esemény / bérlés kezdetének időpontjában lehet elfoglalni és az esemény / bérlés végidőpontjában (a pálya, terem eredeti állapotát visszaállítva) kell átadni a következő használónak.
 • A pályára csak olyan cipőben lehet belépni, amely a burkolatot nem károsítja!
 • A pályára ételt, italt bevinni szigorúan tilos!
 • A kerékpárt, illetve a segédmotoros-kerékpárt a tulajdonos a kerékpártárolóban köteles elhelyezni!
 • Az intézmény közösségi célokat szolgál: a berendezések és a felszerelések védelmét, felelős használatát, a tisztaság és a rend megóvását minden vendégünktől elvárjuk. A nem rendeltetésből eredő szemét és szennyeződés takarítási díját a bérlő köteles megtéríteni.
 • A technikai felszereléseket (elektromos kapcsolótáblák, világítóberendezések, hangosítás stb.) csak az intézmény munkatársai kezelhetik.
 • A központra vonatkozó biztonságtechnikai és tűzvédelmi előírások minden vendégünkre kötelezőek. Az ezek be nem tartásából eredő károkért vendégeink teljes felelősséggel tartoznak.
 • Ittas és kábítószer hatása alatt álló személy a házban nem tartózkodhat.
 • Tizennyolc éven aluliaknak szeszesital nem árusítható, még rendezvényen sem.
 • Az intézmény egész területén szerencsejátékot játszani nem szabad, pénzben kártyázni tilos.
 • Az intézmény egész területén a dohányzás szigorúan tilos!
 • A szándékosan vagy felelőtlenül okozott rongálásért a kár okozóját kártérítési kötelezettség terheli.
 • A sportfoglalkozások, közösségek tagjai csak a vezető felügyeletével vehetnek részt a foglalkozásokon. A foglalkozás-vezetők kötelesek segíteni az élet, baleset- és vagyonvédelmi előírások betartását, a takarékos működést. A résztvevőkért felelősséget vállaló felnőtt személy csak akkor távozhat az intézményből, ha a csoport tagjai már elhagyták a foglalkozás helyszínét.
 • Az intézmény dolgozóinak intézkedései a vendégekre kötelező érvényűek.
 • A látogató, aki az Újpalotai úti Sporttelep területére belép, önkéntes és kifejezett beleegyezését adja ahhoz, hogy rendezvényen való részvétele esetén, annak során kép-, hang- és filmfelvétel készüljön róla. A résztvevő ezzel kapcsolatban az intézmény területére történő belépéssel kifejezetten hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi, a szervező és megbízottjai által készített reklámhoz, promócióhoz történő, valamint a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat és a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. által kezelt honlapokon és közösségi oldalakon történő felhasználásához idő-, tér-, mód- és mértékbeli korlátozás és külön díjazás vagy értesítés nélkül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a felvételen, csak a beleegyezésével nevesíthető.

Aki a házirendet megsérti, figyelmeztetés után meghatározott időre vagy véglegesen kitiltható az intézményből, s ellene akár hatósági eljárás is indítható. A házirend betartása közös érdekünk.

 

Nyilatkozatok, szabályzatok

Tűzvédelmi szabályzat

Újpalotai úti Sporttelep története

 

Újpalotai úti Sporttelep1131 Budapest, Új Palotai út 13.

(hrsz: 26085/1006).            (23505 m²- es területen helyezkedik el)

A Göncöl utca és az Újpalotai út által határolt területen került kialakításra már a 70-es években, mely több tíz éven keresztül kedvelt létesítménye volt a kerületi fiataloknak, a kezdetekben salakos, majd bitumenes, és az utóbbi időszakban már korszerű műfüves kézilabda pályákkal. A sporttelep kiszolgáló épülete lebontásakor emelték az új és modern épületet, helyet adva a földszinti részen a bowlingpályának és a büfének is. A 2004-ben átadott kitűnő minőségű (IV. generációs) műfűvel borított sporttelepen ma már található egy 65×40 méteres ún. „háromnegyedes” labdarúgó pálya (melyre keresztbe fel van festve két 40×20 méteres kézilabdapálya méretű pálya) és egy különálló 40×20 méteres kézilabdapálya méretű labdarúgópálya.

A sportcentrumot igénybe vevők nagy örömére elkészült (2006. december 7-i átadással) a sporttelep kiszolgáló épülete is. Az emeleti helyiségekben kapott helyet a 6 darab, egyenként 15 fős öltöző, a fitness -és kondícionálóterem szertárhelyiséggel, az irodák, a kazánházak, a gondnoki lakás, és a terasz.

A földszinten négysávos bowlingpálya, továbbá társalgó, büfé, sportszerraktár is épült.  A három műfüves pályán hetente 1000 fő sportol. A létesítmény a kerületi diáksport, szabadidősport és az utánpótlás-nevelés központi bázisává vált. Itt zajlanak a diákolimpia labdarúgó bajnokságai, a kispályás bajnokságok, emlékversenyek, villámtornák, kupák. (pl. Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület, Németh László Gimnázium, amatőr kispályás labdarúgó bajnokságok, Vasárnaponként kispályás labdarúgó bajnokság)

A kihasználtsága magas, hetente 1000-1500 fő látogatja. A négysávos bowling pálya a szabadidősport céljait szolgálja. Hetente 250-300 fő látogatja.