Angyalföldi Sportközpont (ASK)

Nyitvatartás:

Csarnokok: Hétfőtől vasárnapig: 8.00-22.00
Pályák: Hétköznap: 16.00-21.00, hétvégén: 8.00-20.00

Kapcsolattartó:

sportszervező
Divák Dávid
tel.: +36 1 329 1617
mobil: +36 30 440 3054
e-mail: divakdavid@sport13.hu

Terem- és eszközbérlés lista

Munkatársaink:

sportágazat vezető
Kastl Egon
tel.:+36 1 329 1617
e-mail: kastlegon@sport13.hu


sportszervező
Deme Orsolya
tel.:+36 1 329 1617
mobil:+36 70 199 5941
e-mail: demeorsolya@sport13.hu


sportszervező
Odor Gréta


titkársági munkatárs
Steiner-Berta Nóra
tel.:+36 1 329 1617
mobil:+36 70 686 5480
e-mail: bertanora@sport13.hu


pénzügyi munkatárs
Sajgál Diána
tel.:+36 1 329 1617
mobil:+36 30 687 26 97
e-mail: sajgaldiana@sport13.hu

Rólunk:
A sportközpont látogatóit kérjük az alábbi HÁZIRENDEK betartására!

ASK – csarnokok

ASK – pályák

 

Az Angyalföldi Sportközpont mindazokat várja:

akik fejlesztő rekreációs programok iránt érdeklődnek!

akiknek fontos az egészségük, és ezért igényes környezetben szeretnének tenni!

akik szeretik a csapatjátékokat!

akik kitűnő helyszínen, kiváló szolgáltatással egybekötve szeretnék lebonyolítani céges rendezvényeiket!

2003-ban átadott intézményünkben minden korosztály megtalálhatja az ízlésének és érdeklődésének megfelelő programot, sportolási lehetőséget!

Palettánkon különböző sportolási lehetőségek (foci, kézilabda, tenisz, squash, kosárlabda, vívás, stb.), csoportos fitness órák, óvodás- és nyugdíjas tornák, gyermek- és családi programok, tanfolyamok, bálok, ünnepi események, nyugdíjas programok egyaránt megtalálhatók.

Az épületkomplexumhoz tartozik két nagy csarnok (1210 m2, illetve 1040 m2), egy tánc- és tornaterem (80 m2), kültéri szabványméretű sportpályák (füves-, és műfüves futballpálya (7700 m2 és 6700 m2 ), teniszpálya).

Ha már járt nálunk, akkor azért, ha pedig még nem, akkor pedig azért térjen be hozzánk, hogy saját szemével győződhessen meg arról, hogy nekünk valóban: Van mozgásterünk!

Hangtechnika

Az Angyalföldi Sportközpont 2255 m2-es csarnokaiban használt régi rendszerünket korszerűsítettük, kiegészítve egy felhasználóbarát kezelőfelülettel. A 3 zónára (A csarnok, B1 csarnok, B2 csarnok) osztott rendszerrel mostantól akár egy időben 3 különböző rendezvény is lebonyolítható.

Új hangsugárzó rendszerünk 8 db széles nyitásszögű, szélessávú hangsugárzóból (RCF V10), a küzdőtér lesugárzására, és 2 db szűk vertikális nyitásszögű, szélessávú hangsugárzóból áll, a nézőtér lesugárzására. Cloud digitális zóna mátrix és bejátszó rendszerünkben hangsugárzók vezérlését egy 8 zónás, távvezérelhető digitális egység végzi.  A zónánkénti bejátszást a csarnokokban szabadon elhelyezhető bemeneti panelek biztosítják. Az utasító mikrofonnal, valamint üzenettárolóval ellátott mátrix rendszer közönségtájékoztató és evakuációs célok ellátására is képes. Minden zónához dedikált vezeték nélküli (Sennheiser, EW 135 G3-A-EU + GA3) kézi mikrofon tartozik.

 

 

 

Nyilatkozatok, szabályzatok

Tűzvédelmi szabályzat

Angyalföldi Sportközpont (ASK) története

 

Angyalföldi Sportközpont (ASK)  1139 Budapet Rozsnyai utca 4.

hrsz: 26125/13

A sporttelepet a Láng Gépgyár építette a Láng Gépgyár Sport Kör 1925-ös megalakulását követően.

1990-ig a gyár működtette a létesítményt, ami ekkor került a XIII. kerületi Önkormányzat tulajdonába. Az önkormányzat a tulajdonába került Láng sporttelepet nem adta el, nem épített helyére lakóparkot, hanem a sport célra tartotta meg és fejlesztette önerőből.

Angyalföldi Láng Sportcsarnokból lett (Láng Sporttelepből) Angyalföldi Sportközpont

A sport ünnepe lett a kerületben szeptember 13-a. Ezen a napon adták át ugyanis a Rozsnyai utca 4. szám alatt újonnan épült Angyalföldi Sportközpontot. Az egykori Láng Sporttelep több évig tartó, teljes rekonstrukcióját követően egy minden igényt kielégítő, korszerű sport- és szabadidős tevékenységnek helyet adó létesítmény készült el.

A létesítmény a Rozsnyai és a Lomb utca sarkán, a kerület jelentős építészeti, gazdasági fejlődésnek indult részén található. Az önkormányzat képviselő-testülete 2001-ben döntött a korszerűtlen sporttelep felújításáról, egy évvel később tervpályázatot írt ki a rekonstrukcióra. Ezután megépült egy műfüves pálya, majd 2003-ban átadták a több mint 600 m2 alapterületű, nemzetközi szabványoknak megfelelő sportcsarnokot. A most elkészült és felavatott, teljes körűen akadálymentes sportcentrum főépülete kétemeletes, hajószerű épület. A Rozsnyai utca felőli részén a közösségi és sportszervezői épületszakasz, a fitnesztermek, az étterem és az irodák helyezkednek el. Az előcsarnok másik oldalán találhatók az öltözők a pálya felé néző üvegezett oldalfolyosóval. Az emeletre került tizenkét kétágyas, loggiás vendégszoba, a lépcsőház mögött pedig négy squashpályát alakítottak ki  Az Angyalföldi Sportközpontban már rendszeresen zajlanak testnevelés órák és diákolimpiái versenyek, emellett a sporttelepen több sportág képzése is folyik délutánonként. . A Vasas SC kézilabdabázisát az Angyalföldi Sportiskola adja, a Budapesti Honvéd vívóit a Csata DSE képzi, illetve két éve új otthonra talált az intézményben a nagy múltú labdarúgóutánpótlás-nevelő egyesület, a Szent István SE is. A Sportközpont rendszeresen helyet ad nemzetközi és hazai sporteseményeknek, nyugdíjasok és fogyatékos emberek sportolásának, a kerületi kihelyezett óvodai és iskolai testnevelésnek, a kerületi kézilabda utánpótlásbázisnak, szabadidősport rendezvényeknek és egyéb más bérlőknek.