Kedves Látogatóink!

Május 1-től az alábbi szolgáltatások már igénybe vehetők:
– ASK Tenisz pályák
– Corner Hotel Angyalföld étterem
– Újpalotai úti Sporttelep – Bowling pálya és büfé
– Velencei Gyermektábor – szálláshely célra

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a maszk használata létesítményeinkben AJÁNLOTT!

A 194/2021 Korm. rendelet értelmében a sportrendezvényen nézőként a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy abban az esetben vehet részt, ha a sportrendezvény tervezett befejezési időpontja legkésőbb este 11 óra.

A 202/2021 Korm. rendelet értelmében pedig a jégpályák, az uszodák, az edző- és fitnesztermek és a sportlétesítmények – a sportrendezvényen való részvétel céljából vagy a sportrendezvényre való felkészülés céljából – a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportoló tizennyolcadik életévét betöltött személy (a továbbiakban: versenyző) és az őt felkészítő sportszakember számára is látogathatóak.

Sport és éttermi szolgáltatásainkat a versenyengedéllyel rendelkező igazolt sportolók és a 18. éven felüli védettségi kártyával rendelkező látogatók vehetik igénybe, védettségi és személyi igazolvány bemutatását követően.
Illetve sportrendezvényekre nézőket is fogadhatunk szintén védettségi igazolvánnyal.

A további információkról folyamatosan értesíteni fogjuk Önöket honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Bővebb információért kérjük forduljanak bizalommal színtereink kapcsolattartóihoz.

Angyalföldi Sportközpont: Divák Dávid +36 30 440 3054divakdavid@sport13.hu

Újpalotai úti Sporttelep: Czere Ildikó +36 70 704 4851czereildiko@sport13.hu

Kérünk mindenkit, hogy saját és mások élete, egészsége védelme érdekében fokozottan tartsák be az új szabályokat!

Vigyázzunk egymásra továbbra is!

Angyalföldi Sportközpont (ASK)

Rólunk:

Nyitvatartás:
A sportközpont látogatóit kérjük az alábbi vírushelyzet miatt módosított HÁZIREND betartására!

Magyarország Kormányának döntése értelmében 2020. november 11., szerdától az Angyalföldi Sportközpontba csak és kizárólag az egyesületben, versenyszerűen sportolókat engedhetjük be edzésre és vagy mérkőzésre nézők és szülők részvétele nélkül! ‼️‼️

 

Az Angyalföldi Sportközpont mindazokat várja:

akik fejlesztő rekreációs programok iránt érdeklődnek!

akiknek fontos az egészségük, és ezért igényes környezetben szeretnének tenni!

akik szeretik a csapatjátékokat!

akik kitűnő helyszínen, kiváló szolgáltatással egybekötve szeretnék lebonyolítani céges rendezvényeiket!

2003-ban átadott intézményünkben minden korosztály megtalálhatja az ízlésének és érdeklődésének megfelelő programot, sportolási lehetőséget!

Palettánkon különböző sportolási lehetőségek (foci, kézilabda, tenisz, squash, kosárlabda, vívás, stb.), csoportos fitness órák, óvodás- és nyugdíjas tornák, gyermek- és családi programok, tanfolyamok, bálok, ünnepi események, nyugdíjas programok egyaránt megtalálhatók.

Az épületkomplexumhoz tartozik két nagy csarnok (1210 m2, illetve 1040 m2), egy tánc- és tornaterem (80 m2), kültéri szabványméretű sportpályák (füves-, és műfüves futballpálya (7700 m2 és 6700 m2 ), teniszpálya).

Ha már járt nálunk, akkor azért, ha pedig még nem, akkor pedig azért térjen be hozzánk, hogy saját szemével győződhessen meg arról, hogy nekünk valóban: Van mozgásterünk!

Hangtechnika

Az Angyalföldi Sportközpont 2255 m2-es csarnokaiban használt régi rendszerünket korszerűsítettük, kiegészítve egy felhasználóbarát kezelőfelülettel. A 3 zónára (A csarnok, B1 csarnok, B2 csarnok) osztott rendszerrel mostantól akár egy időben 3 különböző rendezvény is lebonyolítható.

Új hangsugárzó rendszerünk 8 db széles nyitásszögű, szélessávú hangsugárzóból (RCF V10), a küzdőtér lesugárzására, és 2 db szűk vertikális nyitásszögű, szélessávú hangsugárzóból áll, a nézőtér lesugárzására. Cloud digitális zóna mátrix és bejátszó rendszerünkben hangsugárzók vezérlését egy 8 zónás, távvezérelhető digitális egység végzi.  A zónánkénti bejátszást a csarnokokban szabadon elhelyezhető bemeneti panelek biztosítják. Az utasító mikrofonnal, valamint üzenettárolóval ellátott mátrix rendszer közönségtájékoztató és evakuációs célok ellátására is képes. Minden zónához dedikált vezeték nélküli (Sennheiser, EW 135 G3-A-EU + GA3) kézi mikrofon tartozik.

Sporteseményekhez, és szalagavató ünnepségekhez kifejezetten ajánljuk.

Kapcsolat:

sportszervező, csarnok és pálya bérlése
Divák Dávid
tel.: +36 1 329 1617
mobil: +36 30 440 3054
e-mail: divakdavid@sport13.hu

Munkatársaink:

sportágazat vezető
Kastl Egon
tel.:+36 1 329 1617
e-mail: kastlegon@sport13.hu

sportszervező, hotel koordinátor
Steiner Ádám
tel.:+36 1 329 1617
mobil:+36 30 958 6543
e-mail: steineradam@sport13.hu

sportszervező
Deme Orsolya
tel.:+36 1 329 1617
mobil:+36 70 199 5941
e-mail: demeorsolya@sport13.hu

sportszervező
Divák Dávid
tel.: +36 1 329 1617
mobil: +36 30 440 3054
e-mail: divakdavid@sport13.hu

titkársági munkatárs
Kelemen Péter
tel.:+36 1 329 1617
mobil:+36 70 686 5480
e-mail: kelemenpeter@sport13.hu

pénzügyi munkatárs
Sajgál Diána
tel.:+36 1 329 1617
mobil:+36 30 687 26 97
e-mail: sajgaldiana@sport13.hu

marketing munkatárs
Czere Ildikó
tel.:+36 1 329 1617
mobil:+36 70 704 4851
e-mail: czereildiko@kult13.hu

Házirend:

Csarnokok:

Kedves Vendégünk!

Az Angyalföldi Sportközpont reggel 8 és este 10 között tart nyitva. Ezt a nyitvatartási időt egyes rendezvények módosíthatják.

Minden vendégünket sportolási és szórakozási joga alapján — a zártkörű rendezvények kivételével — ebben a nyitvatartási időben szeretettel várjuk a házban. A belépődíjas rendezvényeken az vehet részt, aki jegyet vált, a klubok és tanfolyamok résztvevői tagsági vagy tandíjat fizetnek.

Az öltözőt a foglalkozások kezdése előtt 20 perccel lehet igénybe venni, majd azt követően 20 perccel el kell hagyni.

A pályát-küzdőteret az esemény / bérlés kezdetének időpontjában lehet elfoglalni és az esemény / bérlés végidőpontjában (a terem eredeti állapotát visszaállítva) kell átadni a következő használónak.

A terembe csak a sportolók, a szakvezetők és a játékvezetők léphetnek be. A nézőknek, hozzátartozóknak a lelátón kell helyet foglalniuk.

A terembe csak olyan cipőben lehet belépni, amely a burkolatot nem károsítja.

A terembe és az öltözőkbe ételt és italt bevinni tilos.

Az intézmény közösségi célokat szolgál: a berendezések és a felszerelések védelmét, felelős használatát, a tisztaság és a rend megóvását minden vendégünktől elvárjuk.

Az intézmény egész területére, – sem épületbe sem kertbe – kutyát behozni tilos.

Vendégeink személyes tárgyainak megóvására öltözőszekrények állnak rendelkezésre. A behozott tárgyakért nem vállalunk felelősséget. Az öltözőszekrény kulcsának elvesztése esetén a bérlő 4.000 Ft pótdíjat (zárcsere) köteles fizetni!

Az intézmény helyiségei program szerint használhatók. A berendezés a vendégek védelme alatt áll, megóvásáért a használók anyagilag felelősek. A berendezési és felszerelési tárgyakban okozott kárt a károkozónak meg kell térítenie.

A technikai felszereléseket (elektromos kapcsolótáblák, világítóberendezések, hangosítás stb.) csak az intézmény munkatársai kezelhetik.

Az intézmény helyiségeire vonatkozó biztonságtechnikai és tűzvédelmi előírások minden vendégünkre kötelezőek. Az ezek be nem tartásából eredő károkért vendégeink teljes felelősséggel tartoznak.

A sportközpont egész területén, épületben és udvaron, a dohányzás tilos, csak a kert bejárata előtt, arra kijelölt helyen lehetséges.

Ittas és kábítószer hatása alatt álló személy a házban nem tartózkodhat.

Tizennyolc éven aluliaknak szeszesital nem árusítható, még rendezvényen sem.

Az intézmény egész területén szerencsejátékot játszani nem szabad, pénzben kártyázni tilos.

A sportfoglalkozások, közösségek tagjai csak a vezető felügyeletével vehetnek részt a foglalkozásokon. A foglalkozás-vezetők kötelesek segíteni az élet, baleset- és vagyonvédelmi előírások betartását, a takarékos működést. A résztvevőkért felelősséget vállaló felnőtt személy csak akkor távozhat az intézményből, ha a csoport tagjai már elhagyták a foglalkozás helyszínét.

Az intézmény dolgozóinak intézkedései a vendégekre kötelező érvényűek.

Tizennégy éven aluliak a házban csak felnőtt felügyeletével tartózkodhatnak, s akkor is legkésőbb éjfélig.

Aki a házirendet megsérti, figyelmeztetés után meghatározott időre vagy véglegesen kitiltható az intézményből, s ellene akár hatósági eljárás is indítható. A házirend betartása közös érdekünk. 

 

Műfüves pálya:

Kedves Vendégünk!

Jelen házirend mindenkire vonatkozik, aki valamilyen formában a Műfüves sportpályát igénybe veszi.

A pálya berendezési és felszerelési eszközeit csak rendeltetésüknek megfelelően lehet használni.

A pályára csak műfüves pályacipőben, terem vagy tornacipőben lehet rámenni. Tilos a stoplis cipő használata.

Tilos a pályára asztalokat, székeket rátenni, magas-, tűsarkú cipővel rámenni.

A létesítményt mindenki csak saját felelősségére használhatja. A pálya igénybevétele 12 év alatt csak felnőtt kíséretével lehetséges.

A pályán vagy annak környezetében bekövetkező balesetekért a pálya üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Az öltözőket a személyzettel egyeztetve a bérlést megelőzően, illetve követően 20 percig lehet igénybe venni! Az öltözők állagmegóvásáért a kulcsot átvevő anyagilag felel. A személyzet és az igénybe vevők átadás-átvételi aláírásukkal igazolják az öltözői állapotokat igénybe vétel előtt és után.

A pályát a sportesemény /bérlés kezdetének időpontjában lehet elfoglalni és a sport esemény / bérlés végidőpontjában (a szereket, padokat, kapukat visszahelyezve) kell átadni a következő bérlőnek vagy az intézmény munkatársának!

A pályára csak a sportolók, a szakvezetők és a játékvezetők léphetnek be! A nézőknek, hozzátartozóknak a pályán kívül kell tartózkodniuk!

A futball cipőket az öltöző épülete előtt le kell venni a tisztaság megtartása érdekében.

A sportpálya személyzetének utasításait a pálya használatakor be kell tartani.

A pályán és az öltözőkben hagyott értéktárgyakért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

Minden okozott kárt a pálya személyzetének jelenteni kell. A nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt minden esetben meg kell téríteni!

A sportpálya egész területén tilos a dohányzás!

A pályára tilos üveget bevinni, rágógumit eldobni, ételt, szeszesitalt fogyasztani, tudatmódosító szereket használni, dohányozni, gyúlékony anyagot bevinni.

Kérjük, az edzések, mérkőzések után összegyűlt PET palackokat összegyűjteni és szemetesbe kidobni szíveskedjenek!

Aki a házirendet megsérti, figyelmeztetés után meghatározott időre vagy véglegesen kitiltható az épületből, s ellene akár hatósági eljárás is indítható. A házirend betartása közös érdekünk.

 

Nyilatkozatok, szabályzatok

Tűzvédelmi szabályzat

Angyalföldi Sportközpont (ASK) története

 

Angyalföldi Sportközpont (ASK)  1139 Budapet Rozsnyai utca 4.

hrsz: 26125/13

 

 

A sporttelepet a Láng Gépgyár építette a Láng Gépgyár Sport Kör 1925-ös megalakulását követően.

 

 

1990-ig a gyár működtette a létesítményt, ami ekkor került a XIII. kerületi Önkormányzat tulajdonába. Az önkormányzat a tulajdonába került Láng sporttelepet nem adta el, nem épített helyére lakóparkot, hanem a sport célra tartotta meg és fejlesztette önerőből.

 

Angyalföldi Láng Sportcsarnokból lett (Láng Sporttelepből) Angyalföldi Sportközpont

A sport ünnepe lett a kerületben szeptember 13-a. Ezen a napon adták át ugyanis a Rozsnyai utca 4. szám alatt újonnan épült Angyalföldi Sportközpontot. Az egykori Láng Sporttelep több évig tartó, teljes rekonstrukcióját követően egy minden igényt kielégítő, korszerű sport- és szabadidős tevékenységnek helyet adó létesítmény készült el.

A létesítmény a Rozsnyai és a Lomb utca sarkán, a kerület jelentős építészeti, gazdasági fejlődésnek indult részén található. Az önkormányzat képviselő-testülete 2001-ben döntött a korszerűtlen sporttelep felújításáról, egy évvel később tervpályázatot írt ki a rekonstrukcióra. Ezután megépült egy műfüves pálya, majd 2003-ban átadták a több mint 600 m2 alapterületű, nemzetközi szabványoknak megfelelő sportcsarnokot. A most elkészült és felavatott, teljes körűen akadálymentes sportcentrum főépülete kétemeletes, hajószerű épület. A Rozsnyai utca felőli részén a közösségi és sportszervezői épületszakasz, a fitnesztermek, az étterem és az irodák helyezkednek el. Az előcsarnok másik oldalán találhatók az öltözők a pálya felé néző üvegezett oldalfolyosóval. Az emeletre került tizenkét kétágyas, loggiás vendégszoba, a lépcsőház mögött pedig négy squashpályát alakítottak ki  Az Angyalföldi Sportközpontban már rendszeresen zajlanak testnevelés órák és diákolimpiái versenyek, emellett a sporttelepen több sportág képzése is folyik délutánonként. . A Vasas SC kézilabdabázisát az Angyalföldi Sportiskola adja, a Budapesti Honvéd vívóit a Csata DSE képzi, illetve két éve új otthonra talált az intézményben a nagy múltú labdarúgóutánpótlás-nevelő egyesület, a Szent István SE is. A Sportközpont rendszeresen helyet ad nemzetközi és hazai sporteseményeknek, nyugdíjasok és fogyatékos emberek sportolásának, a kerületi kihelyezett óvodai és iskolai testnevelésnek, a kerületi kézilabda utánpótlásbázisnak, szabadidősport rendezvényeknek és egyéb más bérlőknek.