Pattanj bringára - Városliget

Biciklis kirándulás ajánló minden hétfő délelőtt a Sport13 és a PannKa Közösségi Tér Facebook oldalán!

Második alkalommal a Városligetben jártunk Évával, ahol több helyen megállva ajánlunk nektek egy napsütéses délelőttre vagy délutánra való programot!
Nézzétek meg videó összefoglalónkat és a térképet erről a túránkról!

Akinek van kedve, vegyen részt a játékunkban is, ami által visszajelzést kapunk tőletek, hogy a túrát teljesítettétek. Minden alkalommal megnevezünk a túraútvonal során található 3 lefotózni való dolgot, amit a térképen is megtalálhattok, csak annyi a fotókkal a tennivalótok, hogy a saját vagy gyermeketek/gyermekeitek nevével bekülditek a tucsokpannka@kult13.hu e-mail címre. Minden beküldő jutalomban részesül!

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a kerékpározás közben nem, de azon kívül a XIII. kerület területén 6 éves kor felett, kötelező a maszk viselése, ezen kívül nagyon fontos az út során a közlekedési szabályok betartása!

A kerékpáros túrákat összeállította, végigtekerte és nagy szeretettel küldi nektek:
Horváth Éva szomato-pszichoterápiát is alkalmazó perinatális szaktanácsadó, sportrekreátor, mozgásfejlesztő, haptonómiával dolgozó szakember és Kovács Gerti a Tücsöktanya játszóház programjainak szakmai projektvezetője.

Jó szórakozást kívánunk minden velünk tartó bicajosnak!