Pattanj bringára! - Római-parttól Szentendréig

 

Pattanj bringára! – Római-parttól Szentendréig

Március 15-től, minden hétfő délelőtt, a Kult13, a Sport13 és a PannKa Közösségi Tér facebook oldalán találhattok majd egy kerékpáros túraútvonalat játék ötletekkel és egy beküldendő feladattal, amit kisgyerekekkel is meg tudtok tenni.

Hatodik alkalommal a Tücsöktanyától, vagy kisebbekkel a Római parttól Szentendre volt a cél. Az út során majd több helyen megállva ajánlunk nektek egy napsütéses délelőttre vagy délutánra való programot!

Nézzétek meg videó összefoglalónkat erről a túránkról!

Az útvonal megtervezéséhez, segítségképpen küldünk nektek egy térképet, amin, a beküldendő fotók helyszíneit is feltüntettük!

 

A 3 beküldendő fotó:

– Csillaghegyi gát elejénél

– Lupa szigeti rév – Ebihal büfé

– Ártéri erdőben a Lupa tó felé

Akinek van kedve, vegyen részt a játékunkban is, ami által visszajelzést kapunk tőletek, hogy a túrát teljesítettétek. Minden alkalommal megnevezünk, a túraútvonal során található 3 lefotózni való dolgot, amit a térképen is megtalálhattok, csak annyi a fotókkal a tennivaló, hogy ezt a 3 fotót és a gyermek vagy gyerekek neveit, be kell küldeni a tucsokpannka@kult13.hu e-mail címre. Minden beküldő jutalomban részesül!

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a kerékpározás közben nem, de azon kívül a XIII. kerület területén 6 éves kor felett, kötelező a maszk viselése, ezen kívül nagyon fontos az út során a közlekedési szabályok betartása!

A kerékpáros túrákat összeállította, végigtekerte és nagy szeretettel küldi nektek:

Horváth Éva szomato-pszichoterápiát is alkalmazó perinatális szaktanácsadó, sportrekreátor, mozgásfejlesztő, haptonómiával dolgozó szakember és Kovács Gerti a Tücsöktanya játszóház programjainak szakmai projektvezetője.

Jó szórakozást kívánunk minden velünk tartó bicajosnak!