Pattanj bringára! - Margit-sziget

 

Megjött a tavasz, pattanjatok bringára és élvezzétek a napsütést!

Ahogy már említettük korábban, mostantól minden hétfő délelőtt a Sport13 és a PannKa Közösségi Tér facebook oldalán találhattok majd egy kerékpáros túraútvonalat játék ötletekkel és egy beküldendő feladattal, amit kisgyerekekkel is meg tudtok csinálni.
Első alkalommal a Margitsziget és környékén jártunk Évával, ahol több helyen megállva ajánlunk nektek egy napsütéses délelőttre vagy délutánra való programot!
Nézzétek meg videónkat a túráról, és induljatok útnak az alábbi térkép segítségével!

Akinek van kedve, vegyen részt a játékunkban is, ami által visszajelzést kapunk tőletek, hogy a túrát teljesítettétek. Minden alkalommal megnevezünk a túraútvonal során található 3 lefotózni való dolgot, amit a térképen ez alkalommal is megtaláltok, csak annyi a fotókkal a tennivaló, hogy a saját, vagy gyermeketek/gyermekeitek nevével bekülditek nekünk azokat a tucsokpannka@kult13.hu e-mail címre. Ha ezt megteszitek, jutalomban is részesülhettek!

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a kerékpározás közben nem, de azon kívül a XIII. kerület területén 6 éves kor felett, kötelező a maszk viselése, ezen kívül nagyon fontos az út során a közlekedési szabályok betartása!

A kerékpáros túrákat összeállította, végigtekerte és nagy szeretettel küldi nektek:
Horváth Éva szomato-pszichoterápiát is alkalmazó perinatális szaktanácsadó, sportrekreátor, mozgásfejlesztő, haptonómiával dolgozó szakember és Kovács Gerti a Tücsöktanya játszóház programjainak szakmai projektvezetője.

Jó szórakozást kívánunk minden velünk tartó bicajosnak!