Pattanj bringára! - Gellért-hegy

 

Pattanj bringára! – Március 15-től, minden hétfő délelőtt, a Kult13, a Sport13 és a PannKa Közösségi Tér facebook oldalán találhattok majd egy kerékpáros túraútvonalat játék ötletekkel és egy beküldendő feladattal, amit kisgyerekekkel is meg tudtok tenni.

Harmadik alkalommal a Gellért-hegyen lévő csúszda park volt a cél. Az út során majd több helyen megállva ajánlunk nektek egy napsütéses délelőttre vagy délutánra való programot!

Nézzétek meg videó összefoglalónkat és a térképet erről a túránkról!

Akinek van kedve, vegyen részt a játékunkban is, ami által visszajelzést kapunk tőletek, hogy a túrát teljesítettétek. Minden alkalommal megnevezünk, a túraútvonal során található 3 lefotózni való dolgot, amit a térképen is megtalálhattok, csak annyi a fotókkal a tennivaló, hogy ezt a 3 fotót és a gyermek vagy gyerekek neveit, be kell küldeni a tucsokpannka@kult13.hu e-mail címre. Részesülj jutalomban!

A 3 beküldendő fotó:

  • Gellért-hegyen a csúszda parkból
  • a Lánchíd alatti alagútról egy fotó vagy „sikító” hangfelvétel
  • Görzenál előtt a vitorláshajónál

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a kerékpározás közben nem, de azon kívül a XIII. kerület területén 6 éves kor felett, kötelező a maszk viselése, ezen kívül nagyon fontos az út során a közlekedési szabályok betartása!

A kerékpáros túrákat összeállította, végigtekerte és nagy szeretettel küldi nektek:

Horváth Éva szomato-pszichoterápiát is alkalmazó perinatális szaktanácsadó, sportrekreátor, mozgásfejlesztő, haptonómiával dolgozó szakember és Kovács Gerti a Tücsöktanya játszóház programjainak szakmai projektvezetője.

Jó szórakozást kívánunk minden velünk tartó bicajosnak!