PÁLYÁZAT A „JÓ TANULÓ, JÓ SPORTOLÓ” DÍJ ELNYERÉSÉRE

 

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat 2020-ben is meghirdeti a kerületi általános iskolák és gimnáziumok tanulói részére a

„JÓ TANULÓ, JÓ SPORTOLÓ” díjat.

 

A „Jó tanuló, jó sportoló” díj elnyeréséhez szükséges követelmények

– Sportszakmai: serdülő, ifjúsági, junior VB-én, EB-én, OB-én szerzett I-VI. helyezés,
illetve a Diákolimpia országos eseményein egyéni versenyzőként
vagy csapattagként szerzett I-VI., vagy a budapesti
eseményein szerzett I-III. helyezés szükséges (2019-2020-as év)

– Tanulmányi: 4.60 tanulmányi átlag (2018/2019-es vagy 2019/2020-as tanév)

 

Elismerésben részesülhet az a tanuló (általános iskola 1. osztálytól a középiskola 13. osztályáig) az iskolából, aki ezeknek a kritériumoknak megfelel.
A tanulók mellett – elismerésben részesülnek azok a sportszakemberek is (a felkészítő testnevelő tanárok és az egyesületi edzők), akiknek a munkája nagyban hozzájárult a tanulók kiemelkedő tanulmányi és sportsikereinek eléréséhez.

 

 

Jelölést magánszemélyek nem nyújthatnak be, kizárólag oktatási intézményektől fogadunk el pályázati adatlapot!

Kérjük, hogy csak olyan tanulót jelöljenek a díjra, akik az iskolai éveik alatt magatartásukkal, tanulmányi eredményükkel és az iskolai sportéletben való aktív részvételükkel is jó példát állítottak társaik elé. Iskolánként legfeljebb 2 fő jelölhető, és az elismerő címet csak egyszer lehet elnyerni, így olyan tanuló nem jelölhető, aki már részesült a kitüntetésben.

 

 

Kérjük a pontosan kitöltött adatlapot 2020. szeptember 18-ig (péntek) visszaküldeni szíveskedjen e-mailben a demeorsolya@sport13.hu email címre, vagy faxon a 329-1617-es telefonszámra, vagy kézbesítővel az 1139 Budapest, Rozsnyay utca 4. szám alatti sporttelepen lévő irodába.

 

Az ünnepség a vírushelyzetre való tekintettel idén nem kerül megrendezésre.
A díjakat novemberben juttatjuk el minden díjazott iskolájába.
Az iskolákat kérjük, hogy lehetőségeihez mérten, esetleg iskolai ünnepségen, gyűlésen, ünnepélyes keretek között adja át a díjat a „Jó Tanuló, Jó Sportoló” elismerésben részesülő tanulóinak.

 

ADATLAP