Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának, és a tulajdonos Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat döntése alapján, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel 2020.03.13., péntek 14.00-tól sport színtereinket határozatlan időre BEZÁRTUK!!!  

Május 29-től ÚJRANYITNAK EGYES TELEPHELYEINK! A nyitó telephelyekről és a megtartott korlátozásokról itt olvashatnak részletesen: Május 29-től újra nyitnak egyes telephelyeink!

 

Érdeklődni elsődlegesen elektronikusan az info@sport13.hu e-mail címen lehet.

 

Megértésüket köszönjük!

Események betöltése

Családi Sport- és Életmódnap

2019-05-11. (szombat) - 10:00


Idén két régi nagysikerű rendezvényünket öltöztetjük új köntösbe, így hozzuk létre az első Családi Sport- és Életmódnap
ot.
A sport és a mozgás mellett főszerepet kap az egészséges életmódra való ösztönzés, egészségügyi szűrések és tanácsadások is megtalálhatók lesznek a programban. Interaktív öko foglalkozások segítenek a fenntartható életmód módszereinek megismerésében. Mandala-Kert c. öko- kézműves játszóház, játszótér és óriás mesekép festés várja az érdeklődőket. Ezek mellett sportolj és játssz egész nap! Buborékfoci, laser force, Force Gym akadálypálya, mászófal, óriás csúszda, jump trambulin, futás, amerikai foci, íjászat és még megannyi sportjáték vár Rád! Lesz Maminbaba torna, zumba, fanatic jump és nem maradhat el Rubint Réka intenzív ALAKREFORM! edzése sem. A színpadon fellépnek a világhírű Rippel-testvérek, a fizika törvényszerűségeit is meghazudtoló saját testsúlyos gyakorlatokkal érkezik a Bartendaz, és itt lesz még a világot bejárt Face Team csapata is, akik a Youngsters Labdazsonglőr show-val kápráztatják el a közönséget. A Katáng zenekar a délelőtt folyamán az egész családot szórakoztatja koncertjével. A rendezvény fiatal tehetségek meglepetés koncertjével zárul. Öltözz sportosan és hozd el az egész családot!


A rendezvény ideje alatt a squash- és a teniszpálya 1 órás ingyenes használata regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni időpont megjelölésével az alábbi címre küldött e-maillel lehetséges: sport13[kukac]sport13.hu


Rossz idő esetén, módosult programmal a sportközpont csarnokában tarjuk meg a rendezvényt!


A részvétel díjtalan!


Információ: 
Deme Orsolya 
+36 1 329 1617demeorsolya[kukac]sport13.hu

Részletek

Helyszín

ASK
1139 Budapest, Rozsnyay utca 4. 1139 + Google Térkép