Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának, és a tulajdonos Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat döntése alapján, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel 2020.03.13., péntek 14.00-tól sport színtereinket határozatlan időre BEZÁRJUK!!!  

Érdeklődni elsődlegesen elektronikusan az info@sport13.hu e-mail címen lehet.

 

Megértésüket köszönjük!

XIII. kerületi Evezős Ergométer verseny - kerületi döntő

A XIII. kerületi Evezős Ergométer verseny kerületi döntőjét február 26-án a Pannónia Általános Iskolában rendezték meg.

 

A kerületi diákolimpia keretén belül meghirdetett versenyen az előzetes iskolai felmérés alapján kiértesített, versenyszámonként és nemenként legeredményesebb tanulók vehettek részt. A döntőn végül közel 100 tanuló jelent meg, akik minden erejüket beleadva evezték le az 500 méteres távot.

Az Evezős Ergométer Diákolimpia országos döntőjét 2020. március 7-én rendezik meg az Angyalföldi Sportközpontban, így a leggyorsabbaknak mindenképp érdemes indulni az országos versenyen, hátha onnan is szép eredményekkel térhetnek haza.

A szerdai versenyen a gyerekek által az iskolák is versenybe szálltak egymással. A legeredményesebb általános iskola kategóriában a Pannónia iskola győzedelmeskedett, akiket a Tomori majd a Vizafogó követett a dobogón, míg a középiskolás mezőnyben most is az Ady Endre Gimnázium vihette haza a legeredményesebb középiskolának járó trófeát.

Gratulálunk minden résztvevőnek és sok sikert kívánunk az országos döntőn indulóknak!