Kedves Látogatóink!

Május 1-től az alábbi szolgáltatások már igénybe vehetők:
– ASK Tenisz pályák
– Corner Hotel Angyalföld étterem
– Újpalotai úti Sporttelep – Bowling pálya és büfé
– Velencei Gyermektábor – szálláshely célra

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a maszk használata létesítményeinkben AJÁNLOTT!

A 194/2021 Korm. rendelet értelmében a sportrendezvényen nézőként a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy abban az esetben vehet részt, ha a sportrendezvény tervezett befejezési időpontja legkésőbb este 11 óra.

A 202/2021 Korm. rendelet értelmében pedig a jégpályák, az uszodák, az edző- és fitnesztermek és a sportlétesítmények – a sportrendezvényen való részvétel céljából vagy a sportrendezvényre való felkészülés céljából – a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportoló tizennyolcadik életévét betöltött személy (a továbbiakban: versenyző) és az őt felkészítő sportszakember számára is látogathatóak.

Sport és éttermi szolgáltatásainkat a versenyengedéllyel rendelkező igazolt sportolók és a 18. éven felüli védettségi kártyával rendelkező látogatók vehetik igénybe, védettségi és személyi igazolvány bemutatását követően.
Illetve sportrendezvényekre nézőket is fogadhatunk szintén védettségi igazolvánnyal.

A további információkról folyamatosan értesíteni fogjuk Önöket honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Bővebb információért kérjük forduljanak bizalommal színtereink kapcsolattartóihoz.

Angyalföldi Sportközpont: Divák Dávid +36 30 440 3054divakdavid@sport13.hu

Újpalotai úti Sporttelep: Czere Ildikó +36 70 704 4851czereildiko@sport13.hu

Kérünk mindenkit, hogy saját és mások élete, egészsége védelme érdekében fokozottan tartsák be az új szabályokat!

Vigyázzunk egymásra továbbra is!

XIII. kerületi egyesületek adatainak frissítése - felhívás!

 

Tisztelt Egyesületi Elnök!

 

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divízió sportágazata a korábbi években megküldött adatlapok alapján létrehozott egy belső adatbázist, mely a kerületi sportegyesületeket foglalja magába.
A XIII. kerület sportéletéről, sporteseményeiről, sportlétesítményeiről, egyesületeiről, eredményeiről kívánunk átfogó tájékoztatást nyújtani az érdeklődők számára, és reményeink szerint idén a nyilvános adatok, információk felkerülnek a már működő www.sport13.hu honlapra is.
Ehhez feltétlenül szükséges a korábban létrehozott adatbázis frissítése, aktualizálása, amihez ismét kérnénk az Önök segítségét és együttműködését.

Kérjük Önöket, hogy a mellékelt táblázatokat – szakosztályonként – és a hozzájáruló nyilatkozatokat kitöltve, legkésőbb 2018. június 8-ig jutassák vissza részünkre elektronikus úton a kastlegon@sport13.hu e-mailcímre vagy postai úton a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divízió részére a 1139 Budapest, Rozsnyay utca 4. címre.

 

Felhívom szíves figyelmüket, hogy továbbra is csak azok a sportegyesületek részesülhetnek Önkormányzati támogatásban, amelyek a megkért adatokat – a valóságnak megfelelően – megküldik részünkre és szerepelnek a nyilvántartásunkban.


Az egyesületek pályázati támogatásánál elbírálási szempontként fog szerepelni a kerületi gyermekek/lakosok foglalkoztatása, a saját vagy bérelt létesítménynek az egyesületre eső költsége, valamint a kerületi rendezvényeken való aktív, együttműködő részvétel.

 

Egyesületi adatlap

Szakosztályi adatlap

Hozzájáruló nyilatkozat – egyesület

Hozzájáruló nyilatkozat – edző 

 

 

Köszönjük segítségüket, bízva a további sikeres és eredményes együttműködésben!