XIII. kerületi egyesületek adatainak frissítése - felhívás!

 

Tisztelt Egyesületi Elnök!

 

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divízió sportágazata a korábbi években megküldött adatlapok alapján létrehozott egy belső adatbázist, mely a kerületi sportegyesületeket foglalja magába.
A XIII. kerület sportéletéről, sporteseményeiről, sportlétesítményeiről, egyesületeiről, eredményeiről kívánunk átfogó tájékoztatást nyújtani az érdeklődők számára, és reményeink szerint idén a nyilvános adatok, információk felkerülnek a már működő www.sport13.hu honlapra is.
Ehhez feltétlenül szükséges a korábban létrehozott adatbázis frissítése, aktualizálása, amihez ismét kérnénk az Önök segítségét és együttműködését.

Kérjük Önöket, hogy a mellékelt táblázatokat – szakosztályonként – és a hozzájáruló nyilatkozatokat kitöltve, legkésőbb 2018. június 8-ig jutassák vissza részünkre elektronikus úton a kastlegon@sport13.hu e-mailcímre vagy postai úton a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divízió részére a 1139 Budapest, Rozsnyay utca 4. címre.

 

Felhívom szíves figyelmüket, hogy továbbra is csak azok a sportegyesületek részesülhetnek Önkormányzati támogatásban, amelyek a megkért adatokat – a valóságnak megfelelően – megküldik részünkre és szerepelnek a nyilvántartásunkban.


Az egyesületek pályázati támogatásánál elbírálási szempontként fog szerepelni a kerületi gyermekek/lakosok foglalkoztatása, a saját vagy bérelt létesítménynek az egyesületre eső költsége, valamint a kerületi rendezvényeken való aktív, együttműködő részvétel.

 

Egyesületi adatlap

Szakosztályi adatlap

Hozzájáruló nyilatkozat – egyesület

Hozzájáruló nyilatkozat – edző 

 

 

Köszönjük segítségüket, bízva a további sikeres és eredményes együttműködésben!