XIII. Kerületi Diáksport Kupa - Floorball III. korcsoport

November hónap a III. korcsoportosoknak megrendezett kerületi floorball bajnoksággal zárult. A versenyen mind a fiúk mind pedig a lányok mezőnyében 4-4 csapat vett részt, akik körmérkőzéses lebonyolításban döntötték el, hogy ki lesz a kerületi bajnok.

A fiúknál nemcsak izgalmas mérkőzéseket láthattak az érdeklődők, de a sors úgy hozta, hogy pontegyenlőség alakult ki 2-2 csapat között, így a szabályok értelmében a gólarány döntött az első és a harmadik hely sorsáról is. Ezek alapján végül a leglelkesebb és leghangosabb szurkolótáborral érkező Szlovák iskola csapata végzett az első helyen.

A lányoknál az utolsó körben két veretlen csapat találkozott, így a döntőnek is nevezhető mérkőzésnek a bajnoki cím megszerzése volt a tétje. A színvonalas meccs a végére hatalmas izgalmakat hozott, ahol az utolsó percekben esett szinte az összes gól. A házigazdák jól játszottak, sokáig vezettek, ám a Németh László Gimnázium támadó játékának köszönhetően megfordította a mérkőzést, egy góllal győzött és elnyerte a bajnoki címet.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

 

Végeredmény

 

III. kcs. fiú

1. Szlovák

2.Németh L.

3.Eötvös

4.Dózsa

 

III. kcs. lány

5.Németh L.

6.Eötvös „A”

7.Eötvös „B”

8.Szlovák