Jó tanuló jó sportoló és Diákolimpián eredményesen szereplő tanulók díjátadója!

 

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat 2020-ban is meghirdette a kerületi általános iskolák
és gimnáziumok tanulói részére a
„JÓ TANULÓ, JÓ SPORTOLÓ”, valamint
„A DIÁKOLIMPIÁN EREDMÉNYESEN SZEREPLŐ TANULÓK ELISMERÉSE” díjat.

 

Az idei díjátadó ünnepség a koronavírus járvány miatt ugyan elmaradt, de a jutalmazásban részesülő tanulók, az ő testnevelőik és edzőik az iskolákban vehetik át az elismerésért járó díjat.

November 4-én három iskolában tartottuk meg a díjátadót.

A Csata Utcai Általános Iskolából két tanuló elnyerte el az idei „Jó tanuló, Jó sportoló” díjat. Kitűnő tanulmányi eredményeik mellett Kovács Nelli szinkronkorcsolyázásban, míg Vajda Dorina műugrásban ért el országos sikereket. Az elismerést Vaju Viktória önkormányzati képviselő adta át a díjazottaknak.

A Vizafogó Általános Iskolából Farkasfalvi Máté részesült az elismerésben, aki kiváló tanulmányi eredménye mellett kempó sportágban ért el országos sikereket. A díjat tanítványnak és edzőnek Szabó Tamás önkormányzati képviselő adta át.

A Kolping Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Sportgimnázium az elmúlt években aktív résztvevője volt a kerületi diáksport versenyeknek, idén pedig első alkalommal nyerte el tanítványuk a „Jó tanuló, Jó sportoló” díjat. Az elismerésben részesülő Bakulya Bence nemcsak kitűnő tanuló, de mellette vízilabda sportágban országos bajnoki címet szerzett.