Diákolimpia - Kispályás labdarúgó Kupa - II. korcsoport

 

Rendhagyó módon szerdán, március 21-én rendezték meg a II. korcsoportosok XIII. kerületi Diákolimpia Kispályás labdarúgó Kupa tavaszi fordulóját.

Az Újpalotai úti Sporttelep pályáira időnként a nap is kisütött, így nemcsak a gyerekek futballozhattak tavaszias időben, de a rekord számú szülőkből, nagyszülőkből, barátokból álló nézőknek is kedvezett az időjárás, így hangosabban is ment a szurkolás.

A csapatok a selejtezőben három csoportban körmérkőzést játszottak egymással, majd a csoportok első helyezettjei szintén körmérkőzéssel döntötték el a forduló 1-3. helyét.
A csoport másodikak a 4-6., míg a csoportok harmadik helyezettjei a 7-9. helyért küzdöttek.

A bajnokság végeredményét a megszokott módon az őszi és a tavaszi helyezések együttesen döntötték el. Bár a tavaszi forduló is tartogatott izgalmas párharcokat, végül az őszi győztes Pannónia Általános Iskola a tavaszi fordulót is megnyerve elhozhatta a kerületi győztesnek járó trófeát.
A második helyen a Hegedüs Géza Általános Iskola „A” csapata, a harmadik helyen pedig a Vizafogó Általános Iskola csapata végzett.

I. korcsoport összetett végeredménye:

1. Pannónia
2. Hegedüs „A”
3. Vizafogó
4. Eötvös
5.Tomori
6. Gyöngyösi
7. Hegedüs „B”
8. Dózsa
9. Szlovák
10. Csata

Most egy kis pihenő és szünet következik, így legközelebb április 9-én, hétfőn találkozhatunk az I. korcsoportosokkal az Újpalotai úti Sporttelepen.

Gratulálunk minden résztvevőnek, és sok sikert kívánunk a budapesti fordulóra!