Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának, és a tulajdonos Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat döntése alapján, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel 2020.03.13., péntek 14.00-tól sport színtereinket határozatlan időre BEZÁRTUK!!!  

Május 29-től ÚJRANYITNAK EGYES TELEPHELYEINK! A nyitó telephelyekről és a megtartott korlátozásokról itt olvashatnak részletesen: Május 29-től újra nyitnak egyes telephelyeink!

 

Érdeklődni elsődlegesen elektronikusan az info@sport13.hu e-mail címen lehet.

 

Megértésüket köszönjük!

Diákolimpia - Kispályás Labdarúgó Kupa - I. korcsoport

 

A tavaszi szünetet követően április 9-én, hétfőn ismét megtelt az Újpalotai úti Sporttelep lelkes és elszánt iskolás csapatokkal.

 

A XIII. kerületi Diákolimpia Kispályás Labdarúgó Kupa tavaszi fordulóját most az I. korcsoportosoknak rendezték meg, ahol kilenc csapat képviseltette magát.

A verőfényes napsütés végre kedvezett a legkisebbeknek, és a mérkőzésekre kilátogató nézőknek.

A tavaszi fordulóban a csoportmeccseket követően megismétlődött az 1-3. és a 4-6. helyekért az őszi összecsapás, így még izgalmasabbnak és szorosabbnak ígérkezett a bajnokság végkimenetele. Itt is a tavaszi és az őszi forduló együttes eredménye döntötte el, ki lesz a kerületi bajnok. A győztes végül – ősszel az első, tavasszal a második helyen végző – Pannónia Általános Iskola lett. A második helyen a Tomori Pál Általános Iskola, a harmadik helyen pedig a Számítástechnikai Általános Iskola csapata végzett.

 

I. korcsoport összetett végeredménye:
1. Pannónia
2. Tomori
3. Gyöngyösi
4. Szlovák
5. Hegedüs „A”
6. Eötvös
7. Vizafogó
8. Dózsa
9. Hegedüs „B”
10. Csata

 

 

Gratulálunk minden résztvevőnek, és sok sikert kívánunk a budapesti fordulóra!