Budapest 150 Összetekerés!

 

Budapest közel kétezer éves múltra tekint vissza, azonban 150 éve a három történelmi városrész, Buda, Pest és Óbuda egyesítéséről döntöttek. Az egyesítés 150. évfordulója alkalmából olyan „Összetekerést” szervezünk melyen a Főváros 5 pontjáról kerékpárral tekerünk be a Margit-szigetre.

 

Rendezvényünk célja a kerékpározás, a városi közlekedésben az alternatív közlekedési eszközök és a budapesti kerékpárutak népszerűsítése.

Az se aggódjon, akinek nincs kerékpárja, hiszen a MOL Bubi kerékpárokkal is lehet csatlakozni az Összetekeréshez!

 

Budapest 150 Összetekerés bárki részt vehet, aki a meghírdetett időpontokban a kerületi indulási helyeken becsatlakozik!
A Budapest 150 Összetekerés logójával ellátott pólóra kerületenként az első 150 online regisztráló jogosult.
Regisztrálni 2023. szeptember 7-17. között weblapunkon elérhető online regisztrációs felületen lehetséges. A póló átvételére a megjelült indulási helyszínen az esemény napján van lehetőség.

A Budapest 150 Összetekerés végállomásánál a Margit-szigeten az esemény résztvevői között értékes kerékpáros kiegészítőket, egy rollert és egy kerékpárt is kisorsolunk! Sorolásra az indulási helyeken megjelenő elő és helyszíni regisztráltak a rendezőktől átvehető karszalaggal jogosultak résztvenni a sorsolási szabályok szerint.

 

További információ és regisztráció: www.bszszsport.hu/bp150ossztekeres