Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának, és a tulajdonos Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat döntése alapján, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel 2020.03.13., péntek 14.00-tól sport színtereinket határozatlan időre BEZÁRTUK!!!  

Május 29-től ÚJRANYITNAK EGYES TELEPHELYEINK! A nyitó telephelyekről és a megtartott korlátozásokról itt olvashatnak részletesen: Május 29-től újra nyitnak egyes telephelyeink!

 

Érdeklődni elsődlegesen elektronikusan az info@sport13.hu e-mail címen lehet.

 

Megértésüket köszönjük!

A XIII. kerületi Diáksport Kupa - mezei futóbajnokság

A XIII. kerületi Diáksport Kupa mezei futóbajnokságát április 30-án rendezték meg a Farkas-erdőben. A nagyobbaknak a helyszín már nem volt ismeretlen, hiszen az elmúlt években is a Farkas-erdő adott otthont a futóversenynek. Az I.korcsoportosok 1,1 km-t, a II.korcsoportosok 1,8km-t, a III. és IV. korcsoportosok pedig 2,9 km-t futottak., Egy csapat öt főből állt, de a csapat eredményét a legjobb négy helyezés adta. Mindenki, aki lefutotta a távot, elégedett lehetett a teljesítményével, azonban a leggyorsabb egyéni versenyzők, valamint csapatok tagjai nyakukban csillogó érmeket is hazavihettek.

Gratulálunk minden résztvevőnek!